2777
2789
عنوان

از نظر فرهنگی بهم می خوریم یا نه

319 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من تو دوران نامزدیم من دانشجو کارشناسی یه رشته علوم پایم و دوست دارم برم سرکار و ادامه تحصیل بدم از طرفی خونواده فرهنگی  و فامیل اکثرا کارمندن نامزد کردم به آقایی که رانندست دانشگاه رفته ولی انصراف داده و درواقع دیپلم داره خونوادشون همه همینجورین حتی داداش تحصیلات نداره خودشون میگن درس بخون و ادامه بده ما پشتتیم ولی همین چند روز که تو امتحانام بود دوتا امتحان داشتم نامزدم برنامه ریخته بود بیاد بریم بیرون یا میگم باید جشن فارق التحصیلی بمونم میگه می خوای چیکار از طرفی کارای عقدمونو کردیم و می خوایم عقد کنیم واقعا شک کردم  ۸ ماه نمیدونم بهم بزنم یا نه 🥺🥺😭😭 

اگه اینطوریه یه تجدیدنظرداشته باشید.

مشاوره هم اینطورمواقع میتونه بهتون کمک کنه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه آدمی زاد عقل داره خودش تصمیم بگیره 

این درسته ولی گاهی مشاورلازمه چون بنظرمن علمشوداره وبهترمیتونه راهنماییتون کنه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

این درسته ولی گاهی مشاورلازمه چون بنظرمن علمشوداره وبهترمیتونه راهنماییتون کنه

نامزدم قبول نداره نمیدونم چیکار کنم  شاید ۱۵ روز مونده به تاریخ عقدمون ولی خیلی اعصابم خورده

اخه خیلیارو میشناسم مثلا پرستار شوهرش رانندس 

اینجوری هست ولی اون اقا شرایط اون خانمو درک میکنه همسر اینده شما نه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
نامزدم قبول نداره نمیدونم چیکار کنم  شاید ۱۵ روز مونده به تاریخ عقدمون ولی خیلی اعصابم خورده

حتماباهاش حرف بزن بگویه بارامتحانی بریم اگه خوب نبودنریم ضررنداره یااگه ازکسی حساب میبره وحرفشوقبول داره ازشون بخواییدباهاشون صحبت کنندوراضیشون کنندکه بیان

اسی حالا ک نزدیک عقدته و بعید میدونم بخوای بهمش بزنی ازت خواهش میکنم نصیحتمو عملی کن . قید درس و کار رو بزن و همسبک اون زندگی کن . تا کنارش احساس ارامش کنی وگرنه اگه بخوای با چنین ادمی رویاهاتو دنبال کنی یه سر طناب دستته و یه سر طناب دست اون تا اخر عمرت تو به سمت میکشی اونم ب ی سمت دیگه . هر دوتون نابود میشین . عین من و همسرم.