2777
2789
عنوان

سونوگرافی بارداری

242 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من الان ۸ هفته ام از هفته ۴ رفتم دکتر یه بار ۴ هفته سونو کرد گفت برای اینکه خارج رحمی نباشه. که گفت یه ساک کوچیک داره دوباره ۶ هفته گفت بیا برای سونو قلبش دوباره دوهفته بعد رفتم قلبشم ضربان داشت  بعد گفت برو ۸ هفته بیا دوباره سونو داری بعد میری برای غربالگری ها 

حالا سوالم اینه که واقعا اینقدر سونو  لازمه؟! یا ایشون کاسبی داره میکنه 😡 الان ۸ هفته چرا باید سونو شم 

وقتی قلبش تشکیل شد،دیگه سونو نمیخواد تا ۱۱ هفته که غربالگری اوله.

خوب منم همین رو میگم دیگه 😐 اعصابم رو خورد کرده زنیکه😒 نمیدونم دکترم رو عوض کنم یا باز برم پیشش تو مطبش سونو داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن سونو ندی هم مهم نیست... حالا یه بار اون وسطا، چه خبره... آره جدیدا زیاد سونو مینویسن انگار، بی ض ...

همین اونم وقتی مشکلی نبوده و نرمال بوده چرا سونو اونم تو سن بارداری پایین ... میدونی دکتری که پیشش میرم خودش دستگاه سونو داره میگم نکنه داره کاسبی میکنه😐

همین اونم وقتی مشکلی نبوده و نرمال بوده چرا سونو اونم تو سن بارداری پایین ... میدونی دکتری که پیشش م ...

احتمال داره...

ولی وقتی سالمه دیگه نرو سونو...

اصن دور از جون مشکلی هم باشه سقط میکنی؟ اگه نه بیخیال سونو شو و از بارداریت لذت ببر، فقط استرس میدن به آدم یه سریا

عزیزم انقدرسنوزیاد شنیدم‌زررداره این دکترهم برای پول هی سنومیکنه دکترتوعوض کن من الان که داره۷هفته ام میشه تازه میخوام اولین سنوروبرم

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
عزیزم انقدرسنوزیاد شنیدم‌زررداره این دکترهم برای پول هی سنومیکنه دکترتوعوض کن من الان که داره۷هفته ا ...

اره درستشم همینه منم همون اول تعجب کردم چرا الان میخواد سونو کنه 😐 گفتم خوب حتما لازمه ولی دیگه وقتی قلب داره بچم چرا دوباره سونو بدم گناه داره  به خدا مشکل مالی ندارم بگم به خاطر پولش میگما ولی این جوری  که انگار آدم رو خر فرض میکنه بده

بچه ها شماها علائمتون چیه.من ۶ هفتم جز اینکه عین خرس میخورم هیچ علائم دیگه ای ندارم.سینه هامم درد می ...

عزیزم مبارک باشه 

من سرگیجه حالت تهوع کم اشتهاااایی اینا رو دارم 

عزیزم مبارک باشه  من سرگیجه حالت تهوع کم اشتهاااایی اینا رو دارم

ممنونننننم مبارک توام باشه ان شاالله همه سالم بغل بگیریم....

این علائم از چند هفته شروع شد؟چرا من ندارم؟

لایک نکنید خیلی ممنونم
ممنونننننم مبارک توام باشه ان شاالله همه سالم بغل بگیریم.... این علائم از چند هفته شروع شد؟چرا من ن ...

ممنون من از قبل اینکه تست بزنم سرگیجه داشتم ولی بقیه علائم از همون ۵ ۶ هفته شروع شد

بچه ها شماها علائمتون چیه.من ۶ هفتم جز اینکه عین خرس میخورم هیچ علائم دیگه ای ندارم.سینه هامم درد می ...

من حالت تهوع دارم بعضی موقع هاسینه هامم دردمیکنه کمردرددارم اشتهام خوبه پیتزاقبلا دوست داشتم الان نمیخوام کباب کوبیده هم خیلی دوست داشتم الان دوست ندارم علایم هم ازهفته۶شروع شدماله من ولی تونگران نباش من بارداری قبلم اصلا تهوع یاویارنداشتم 

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

عزیزم داره ازت پول می‌کنه 

من ۱۶ هفته ام کلا ۳ تا رفتم چه خبره 

یکی مثل تو برای خارج رحمی 

یکی قلب 

یکی ان تی 

اینجوری پیش بره شما تا برسی به ۴۰ هفته ۴۰ تا هم سونو دادی 

بعدشم هیچ وقت پیش دکترت نرو سونوگرافی 

من شنیدم بیرون بهتره 

اون فقط متخصص زنان زایمانه 

اما بیرونیا درس اینکارو خوندن روزی بالای ۱۰۰ نفر آدم باردار سونوگرافی کردن 

اونا دقیق تر و بهترن 

البته خودت می‌دونی