2777
2789
عنوان

سونوگرافی بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 20 پست
عزیزم داره ازت پول می‌کنه  من ۱۶ هفته ام کلا ۳ تا رفتم چه خبره  یکی مثل تو برای خارج رحم ...

من خودم دوست نداستم پیش دکتر زنان برم برای سونو چون به قول شما کارش این نیست!  

ولی دکتر خوبی بود قبل بارداریم یه مشکلی داشتم میرفتم پیشش و شنبده بودم از باردارا که خودش سونو نمیکنه و رفتن بیرون. بعدش فهمیدم این چند تا سونو گرافی اول رو خودش انجام میده همین خارج رحمی و قلب که گفتم دیگه دیدن یه ساک تو رحم کاری نداره که نتونه! و اینکه گفتم خوب اینا فوق تخصصن خیلی از کار ها رو باید زیر سونوگرافی انجام بدن اون ق‌در مهارت دارن برای تشخیص یه ساک حاملگی که کجا باشه ! 

ولی اینکه وقتی همه چی اوکی بوده چرا باید در فاصله دو هفته دوباره سونو بشم برام عجیبه به نظرم ضرر داره و چنین گناه داره

من خودم دوست نداستم پیش دکتر زنان برم برای سونو چون به قول شما کارش این نیست!   ولی دکتر خوبی ...

خب می‌پرسیدید ازش 

می‌گفتید چرا باید بیام ؟

من خیلی رک حرفامو به دکترم میگم 

اونم چه ناراحت بشه چه نشه جوابمو میده 

میشه اسم دکترتونو بگید

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب می‌پرسیدید ازش  می‌گفتید چرا باید بیام ؟ من خیلی رک حرفامو به دکترم میگم  اونم چه نا ...

ببین اینقدر خوشحال بودم که قلب داشت اصلا یادم رفت بپرسم🤣🤣🤣

ببین اینقدر خوشحال بودم که قلب داشت اصلا یادم رفت بپرسم🤣🤣🤣

بدم من واقعا برام مهم نیست پول خرجی که میکنم فدای سر بچم حاضرم ۱۰۰ برابر این برم سونو و کارای دیگه ولی نگران ضررشم اونم تو هفته های پایین

بدم من واقعا برام مهم نیست پول خرجی که میکنم فدای سر بچم حاضرم ۱۰۰ برابر این برم سونو و کارای دیگه و ...

منم جهت ضررش میگم 

وگرنه تو این دوره زمونه این پول چیزی نیست 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید