بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسمش عشقه السلام و علیک یا اباعبدا..الحسین (علیه سلام)
ان شاا.. امام حسین نگهدار خودتو خانوادت باشه
تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 . بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖 خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤ امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚
ان شاءالله قسمتتون بشه کربلا.قسمت منم بشه....دلم تنگ شده حسااااابی
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
منم محتاج ب دعای شما با دلای پاکتونم مهربونم ان شاا.. به حق علی اصغر امام حسین(ع) گره از کارت وا شه و عاقبت بخیر بشی
تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 . بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖 خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤ امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚