تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 . بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖 خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤ امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚
چقدر قشنگ دعا کردی اشکم درومد تنم لرزید 😢😢ان شالله حاجت روا بشی منم از این حال و هوای داغون بیام ب ...
فدای تو عزیزدلم قربون اشکات برم .ان شاا.. همه چی درست میشه ب حق اقا امام حسین (ع)
تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 . بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖 خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤ امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚
الان هنوز آنلاینی منتظری جواب توهینت بدم؟؟خب برو مجبور نیستی
اسمت یادم موند دیگه و یادم موند چقدر... ذیگه نمیام تو تاپیکای کسی که تعادل روانی نداره
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨