2777
2789

32هفتمه وتقریبا2روزه تومعدم نزدیک قفسه سینم انگاریچیری گیرکرده واحساس خفگی میکنم ومعدم هم اسیدمیزنه تودهنم... داغونم داغووون

حالاالان ک ازترش کردن زیادبیدارشدم رفتم ببخشیدبالااوردم وخیلی میسوخت معدم وگلوم وتیکه اخرش انگارخون بالااوردم قرمزبودیه تیکه وگلوم میسوخت ولی چون آب بازبودشسته شدسریع.ندیدم دقیق.... 

خیلی میترسم چیزمهمیه یعنی؟ اونیم ک میگم تومعدمه هسست هنوزتغییری نکردداره خفم میکنه مخصوصاوقتی درازم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اون خون چیز مهمی نیست زیاد چون کم بوده 

اما فردا برای معده دردت برو دکتر کلا اینجور معده درد تو بارداری طبیعیه قشنگم

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

ماه های اخر همین وضعیت هست تا زایمان کنی یه بالش اضافه بذار زیر سرت نیمه خوابیده بخواب شبا هم غذا سنگین نخور بچه داره رشد می‌کنه جاش تنگه فشار ب معده مادر میاره 

بعد میگن بچه از پدره نه ماه حاملگی زایمان و دو سال شیر دهی داشته باشی اخر سر واسه مرد باشه بچه بخدا زوره