2777
2789
عنوان

ازدواج یا درس

355 بازدید | 55 پست

سلام دوستان تو رو خدا منو راهنمایی کنید چی کنم خیلی سردرگمم و فکرم بابتش مشغوله

حدود ۳ ماهی میشه با اقایی اشنا شدم و ما وقتی باهم درباره اهدافمون صحبت کردیم گفتن که دوست ندارن من درس بخونم 

ایشون گفتن میزارن برم ارایشگری و بعد سالن برای خودم بزنم ولی درس نه 

البته اینکه مذهبی هستن خانوادشون و خودشون به کنار 

ایشون دلایلی برام اوردن مثلا فردا به خونه و زندگیت نمیرسی  بچه رو میخوای کجا بزاریو چطور تربیتش کنی ،به وظایفت نمیتونی زیاد عمل کنی چون خسته میشی وقتی از سر کار بیای که منو تا حدودی قانع کرد ولی بازم نمیتونم از درس خوندن دست بکشم پدر و مادرم کلی برام تلاش کردن تا درسمو ادامه بدم و از طرفیم من این اقا رو دوست دارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین پشیمون میشی درستو بخون وقتی بزرگ تر و بالغ تر شدی تصمیم بگیر هنوز زوده برای اینکه وارد زندگی متاهلی بشی برا خودت میگم

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام  حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)

اگه ازدواج کنی احتمالا پشیمون شی....علاقه رو بذار کنار منطقی فک کن ببین این آدم ارزش گذشتن از درستو داره؟

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

وقتی از الان بهت میگه درس نخون فردا نمیزاره آرایشگر ام بشی مطمعن باش ،به نظرم یه پسر ارزششو نداره

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 

بگو من طرفدار برابری ام تو نیستی به سلامت

همونقدر من باید خونه داری کنم تو ام باید کنی 

همون من توی تربیت بجه‌مسئولم تو هم هستی

ایشون واضح داره میگه من برده میخوام بگیرم  

فردا روزی هم میگه اجازه  نمیدم بیرون بری هزار نفر نگات میکنن ...

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!

سلام اگه دوسش داری و ا از نظر خلاق و مالی خوبه بیشتر فک کن روش حقیقتا دانشگاه وقتی خوبه ی کاری پیدا کنی با رشتت  رشته خوبی باشه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

ناراحت نشیا ولی دیوانه ایی اگه درستو ول کنی بخاطر ی آقا پسر لااقل درستو بخون پس فردا ازدواج کردی دستت تو جیب خودت باشه منت شوهر نکشی برا ی قرون دو هزار اون موقع برشتم پیش شوهر زیاده یجورایی حساب میبره نمیگه محتاجم یا بی پناه و پشتوانه  هس 

البته نظر شخصیمه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه