2777
2789
عنوان

ازدواج یا درس

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 55 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول ببین اولویتت کدومه، اگر درس برات مهمه خیلی مطمئن ردش کن. برای شخص خودم ادامه تحصیلم شده یه حسرت بزرگ که هرکاری میکنم جبران نمیشه.

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

درس بدون یه لحظه تردید 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

چجوری ۳ ماهه اشنا شدی بعد از احساست میگی دربارش 

آیندت و زندگیت رو میخوای تباه کنی برای همچین موجودی ؟! این تفکری که این آقا داره من حتی نمیذارم از توی کوچمون رد بشه ببخشیدا. قشنگ بچسب به درست دوتا کیس خوب پیدا کن اگر آرزویی بجز ازدواج نداری . اگر رویای خودت رو داری کلا بیخیال ازدواج شو تلاشت رو بکن برسی بعد برو سمت شوهر داری بچه داری. 

ببین پشیمون میشی درستو بخون وقتی بزرگ تر و بالغ تر شدی تصمیم بگیر هنوز زوده برای اینکه وارد زندگی مت ...

امسال سال اخر رشته انسانی هست طوری که این حرف اا رو گفته دیگه امبد ندارم برم از تابستون استفاه کنم درس بخونم

۱۷ سال

هنوز وقت ازدواجت نرسیده 

کاری نکن که تا آخر عمر حسرت کوچیک ترین چیزارو بخوری 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

نمیدونن سردرگمم بعدش اینکه روستا زندگی میکنم میترسم این اقا لج کنه عکسمو پخش کنه یا پشتم حرف در بیار ...

غلط کرده

بهش رک بگو من میخوام درس بخونم اگ موافقی هیچ اگ موافق نیسی وقت همونگیریم

جرئت نمیکنه همچین کاری کنه ایندتو خراب نکن

اگه ازدواج کنی احتمالا پشیمون شی....علاقه رو بذار کنار منطقی فک کن ببین این آدم ارزش گذشتن از درستو ...

احساسم میگه دوسش داری حالا درس نشد اشکال نداره میری ارایشگری 

اما منطقم میگه ولش کن و ترس اینکه ابروم بره نمیتونم

۱۷ سال

نکن این کار رو 

خودت میدونی 

ولی آینده میفهمی چه بدی در حق خودت کردی 

بعدشم گفتم حالا چند سالت هست 

مامانم همیشه میگه کسی از بی شوهری نمرده😂 بالاخره یکی پیدا میشه حتی بهتر 

اگه میگه درس بخونی به خونه زندگیت نمیرسی چطور وقتی صالون بزنی به خونت میرسی مطمئن باش اونم نمیزاره

چون قراره کنار مادرش زندگی کنیم کمک دستم میشه 

سالن هم مغازه دارن پایین ساختمونشون

اصلا دختر باید مستقل بشه یه درامدی برا خودش داشته باشه بعد فکر این چیزا باشه این کشور شوخی نیست واقعا ازدواج کنی تو این سن با این تجربه زندگی کم دیگه هیچکاری از دستت برنمیاد . 

احساسم میگه دوسش داری حالا درس نشد اشکال نداره میری ارایشگری  اما منطقم میگه ولش کن و ترس اینک ...

برو دنبال درست،،خیلی منطقی و محترمانه ردش کن،، ترست هم بچه گانه وگذریه مهم نیس،زمان بگذره حل میشه

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼