2777
2789
عنوان

مامانایی که تجربه پوشک گرفتن دارن بیاین دارم رد میدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 71 پست
چاره ای نیست گله من بهتر ازینه خونه نجس بشه  حقیقت اینه پسر ها رو باید دید از پوشک گرفت چ ...

خونه نجس نمیشه دیگه باید ازپوشک گرفت فرقی نمیکنه، جیش وقتی خشک بشه نجس حساب نمیشه من پرسیدم بعد میده بیرون میشورن فرشارو

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏

بستگی به بچه داره من دخترم دو سالو چهارماهشه سر سه روز کاملا یاد گرفت

ببین من روشم اینه که روز اول تند تند میبردمش دستشویی و توضیح میدادم که یاد بگیره هر یک ساعت یک بار و بهش شکلات میدادم روز های بعدی صبح ک بیدار میشد میبردمش دستشویی ولی بعدش میزاشتم خودش بگه دوبار فراموش کرد و شلوارشو خیس کرد و من ناراحت شدم و توضیح دادم ک کارش بد بوده و قهر کردم اونم اومد عذر خواهی کرد و الان یک ماهه راحت شدم🌼

ذ

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی دیر اقدام کردی حالا بازم هر بچه ای فرق میکنه، من دختر خواهر شوهرم ۱سال و نیم از پوشک گرفته شد خیلی راحت، اما پسرم الان دوسال و نیمه تازه یاد گرفته فقط پی پی رو نمیره دسشویی تو خودش می‌کنه 

2803

پسرمو تقریبا دوهفته‌ س از پوشک گرفتم اولا اصلا خودشو نگه نمیداشت و حیش میکرد پی‌پیشم میترسید یه بارم بردنش دسشویی پیپی نکرد اوند بیرون رفت رو فرش کارشو کرد.ولی خداروشکر الان چندوقته دیگه پوشکش نمیکنم حالا خیلی کم از دستش در می‌ره یا شاید یه بار تو شب جیش کرده ولی بالاخره تموم شد دیگه الانم پی‌پیشو با اکراه میکنه ولی خیلی بهتر شده.همیشه هم جیششو نمیگه یه بار میگه چند بار خودم میبرم مثلا هردو ساعت

بله...عرف اش ۳ سال ب بالا هست باید مغز بچه کامل بشه

کی گفته عزیزم🙁درسته هر بچه ای فرق می‌کنه اما دیگه عرف نگفته چه سنی من به دکتر بچم گفتم همچین چیزی نگفت دیگه بچه وقتی از پوشک فرار کنه موقشه

2804
خونه نجس نمیشه دیگه باید ازپوشک گرفت فرقی نمیکنه، جیش وقتی خشک بشه نجس حساب نمیشه من پرسیدم بعد میده ...

نجس نمیشه ؟ اوکی

کی همچین حرفی رو زده خانم؟ 

زمانی نجس نمیشه ک خشک بمونه

میمونه؟

شما از حموم در میایی همه جات خیسه

درسته؟

از دسشویی میایی بیرون... بعضی ها پاهاشون رو

آب مبگیرن

یا خوده بچتون رو از دسشویی میارید بیرون

همه جا میره

حرفهاتون توجیهه 

باید هرجا نجس شده حتی شده لگن گزاشت

و جای نجس رو شست

چون سفره پهن میشه ...تکه نونی چیزی میریزه

مدیونی داره

و هزاران مساله ی دیگه

2805
نجس نمیشه ؟ اوکی کی همچین حرفی رو زده خانم؟  زمانی نجس نمیشه ک خشک بمونه میمونه؟ شما از حمو ...

نه عزیزم مشکلی نیست من الان یه سال و نیمه همینجوری خونم با کهنه پاکش میکنم بالاخره که چی؟ بچه باید از پوشک گرفته شده این چیزا رو هم داره😊من از⁦ حاج آقا پرسیدم گفت خشک شد اشکال نداره البته با سجاده میشه نماز😐 خوند

2801