2777
2789
عنوان

قیمت کیک تولد

1051 بازدید | 85 پست

سلام بچه ها،الان یه کیک ۳ کیلویی چند در میاد؟

کلا هزینه تولد برای ۱۲ یا ۱۳ نفر چقدر میشه؟؟؟

بعد اگه دسر یا... هم میدونید بگید لطفا تا درست کنم،خودم از این ژله چندتایی ها توی لیوان های کوچولوی شراب خوری میخوام درست کنم،اگه شما پیشنهاد بیشتری دارید بگید

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

کیک جای خونه ما کیلویی ۱۰۰ 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مینی خریدم 100

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

کیلویی ۱۴۰ فکر کنم

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

شام هم میدی ؟

کیک رو سفارش بدی گرون در میاد یدونه بری بخری بگی روشو بنویسن حدود۴۰۰فکرکنم 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ژله خوبه 

می تونی ژله بستنی هم درست کنی 

غذا هم یا بنظرم از بیرون جوجه بگیر راحت باشی برنجشو فقط خودت درست کنی

یا می تونی غذاهایی مثل ساندویچ الویه یا کیک مرغ درست کنی کنارش کشک بادمجون حالت فینگرفود بذاری

قیمت کیک تولد به منطقه برمیگرده وهمه جا یکسان نیست... کیک  تولد از 200شروع میشه به بالا.... البته ما سمت تهرانپارس هستیم.... 

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.

فکنم حول و حوش ۳۰۰ ۳۵۰

برای هزینم بستگی داره چقد سقف بزاری براش ولی اگر بخوای مثلا پیتزا بگیری هر پیتزام برا ۲ نفر باید ۶ یا ۷ تا پیتزا بگیری اونم میشه ۶۰۰ ۷۰۰ تازه بدون نوشیدنی و سالاد و سیب زمینی

شام هم میدی ؟ کیک رو سفارش بدی گرون در میاد یدونه بری بخری بگی روشو بنویسن حدود۴۰۰فکرکنم 

اره،شام قرمه سبزیه،ولی نمیدونم چه داری باشه که وقتی کیک خوردنی بیارم

واقعا؟؟؟؟سفارش خاصی هم نمیخوایم بدیم اخه فقط بگیم یه کیک برای فلان ساعت آماده کنید

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان