2777
2789
عنوان

قیمت کیک تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 85 پست
فکنم حول و حوش ۳۰۰ ۳۵۰ برای هزینم بستگی داره چقد سقف بزاری براش ولی اگر بخوای مثلا پیتزا بگیری هر پ ...

نه بابا شام قرمه سبزیه

فقط یه کیک و یه سری بادکنک و ژله و... به نظرتون شربت کهکشانی درست کنم؟

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما تهرانیم کیک آماده تو قنادی کیلویی ۲۰۰ تومنه ولی کیک تولد که از روی آلبوم سفارش میدیم گرونتره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
کیلو ۱۲۵ کیک

فکر کنم یه کیک ۳ کیلویی نزدیک ۴۰۰ ت بشه دیگه

چقدر گرون شده 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
اره،شام قرمه سبزیه،ولی نمیدونم چه داری باشه که وقتی کیک خوردنی بیارم واقعا؟؟؟؟سفارش خاصی هم نمیخ ...

من پارسال نزدیک ۱۵ الی ۱۸ نفر مهمان با کیک و شام الویه و میوه حدود ۱ تومن پام گرفت

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
من نیمه فوندانت اسفند گرفتم کیلویی80 فک کنم  برای 20 نفر با شامم حدود3 فک کنم.شد

ببخشید میشه بگیر فوندانت یعنی چی؟

فکر کنم یه کیک ۳ کیلویی نزدیک ۴۰۰ ت بشه دیگه چقدر گرون شده 

بیشتر میشه پارسال کیلو ۱۲۰ بود 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

اول میوه وشام بده بهشون بگو چون تولد داریم زود بیایین بعد هم کیک وچای ژله و .... خورده نمیشه طرف ما همش دستخورده می مونه چون شام هست

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

من پارسال نزدیک ۱۵ الی ۱۸ نفر مهمان با کیک و شام الویه و میوه حدود ۱ تومن پام گرفت

پارسال یه تومن،الان ببین دیگه چقدر میشه،واقعا هیچی نمیشه خرید توی این دور و زمونه پری روز یه دست مانتو شلوار گرفتم  شد ۶۰۰ تومن،آنقدر حرص میخورم از اون موقع ها

پارسال یه تومن،الان ببین دیگه چقدر میشه،واقعا هیچی نمیشه خرید توی این دور و زمونه پری روز یه دست مان ...

خیلی وسایل گرون شده من امشال دیگ ب هیچ وجه تولد نمیگیرم

اره یه ست لیوان و بشقاب و چنگال شده ۱۰۰ و خوردی تو دیگ بقیشو فک کن جقد بشه

اول میوه وشام بده بهشون بگو چون تولد داریم زود بیایین بعد هم کیک وچای ژله و .... خورده نمیشه طرف ما ...

همین کار و میکنیم😅😂 ولی ماشالله فامیلا ما بلانسبت خرس میمونن،مثل چیییی میخورن،مطمئنم یک ذره هم اضاف نمیاد

شما میگی چه داری درست کنم؟