2777
2789
عنوان

احساس بدی به نی نی سایت دارم

81 بازدید | 5 پست

امروز اصلا همین الان داشتم فکر میکردم چقدر بدبختی تو نی نی سایت شاهدیم

ادم انگار میخونه افسرده میشه

بعد یهو دقت کردم از وقتی پامو گذاشتم نی نی سایت با مامانم دعوایی کردم و قهری بی سابقه عین تاپیکایی که بعضا تو نی نی سایت شاهدشیم

نکنه طلسمه

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره طلسمت کردیم بدو بدو برو اسفند دود کن  

#خرافات

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

واقعا منم 

بخاطره همین سعی میکنم تو تاپیکام حس مثبت بدم

شاید دیگ. نیام نی نی سایت‌ 

ولی خب کمکم میکنه تو بعضی مسائل 

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش