2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پلیس بعلاوه ۱۰،همسرت باید اقدام کنه چون سرپرسته

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
جدا نکن.ازرخانوادت ماه به ماه بگیر

مجرد هم ک بودم خانوادم ب خودم میدادن پولشو

ولی بخاطر یه سری کارای اداری باید تحت سرپرستی همسرم بره

تاوان عملت را پس میدهی چه خوب کنی چه بد کنی (ک م خ)

برین پلیس بعلاوه ۱۰ مدارک ازدواجتونم ببرین و شماره شبایی ک میخاین یارانه ب اون حساب واریز بشه..باس بخساب سرپرست بره نمیدونم جدیدا ب حساب خودِ شخصم میدن یا ن سوال کن ازشون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پلیس بعلاوه ۱۰،همسرت باید اقدام کنه چون سرپرسته

مدارک خودم و بابامم لازمه دیگه؟

میگن سایت داره اول باید تو سایت ثبت کنم درسته؟

تاوان عملت را پس میدهی چه خوب کنی چه بد کنی (ک م خ)

مدارک خودم و بابامم لازمه دیگه؟ میگن سایت داره اول باید تو سایت ثبت کنم درسته؟

ن کاری ب مدارک بابات نداره.مدارک خودت و همسرت.ن سایت نداره اول پلیس بعلاوه ۱۰ بعد بانکی ک توی پلیس بعلاوه ۱۰معرفی کردی معرفی نامه بهت میدن ک بهشون بدی

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
مرسی عزیزم از کمکت

راستی کپی از شناسنامه بابای شما و همسرتونم میخان بعنوان سرپرست قبلی ..اگرم نداشتین شماره ملیشونو داشته باشین میتونن کمک کنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز