2821
2789
عنوان

آی یو آی🙄🤔

1367 بازدید | 57 پست

خانومایی ک ای یو ای موفق داشتن بیاین لطفا. چند بار ای یو ای کردین؟ و مشکلتون چی بوده 

من 18سالمه و 7ماه اقدامم برای بارداری، خودم و شوهرم هم مشکلی نداریم طبق گفته پزشک. اگ بخام ای یو ای کنم چقد احتمال داره باردار بشم؟ چون مشکلی ندارم. لطفا اگ اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید. ممنون 

یا طبیعی ب چه روشی زودتر باردار شدید؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو که هنوز سنی نداری یکم طبیعی اقدام کن دکتر خوب برو حتما مشکل هست که باردار نمیشی 

پزشک رفتم مشکلی نداشتم، ن کیست ن تنبلی. فقط گفت رحمت بالاس ک مشکلی نیست 

عجله نکن وقتی هیچکدوم مشکلی ندارین باردار میشین سنی نداری که بهتره یکم صبر کنی خودتو وشوهرتو تقویت ک ...

چجوری باید تقویت کرد؟ آخه بعضیا با یه بار اقدام باردار میشن 

چجوری باید تقویت کرد؟ آخه بعضیا با یه بار اقدام باردار میشن 

اسپرم بطور مستقیم کنار تخمک قرار نمیگیره اون که تو میگی اسمش ای وی اف یا میکرو هست ایوای همون نزدیکی محسوب میشه فقط اسپرم رو با یه لوله به رحم میریزن همین تموم قراره چن ماه دیگه انجام بدم ولی زیاد تاثیر نداره 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍

دوای سیاه از عطاری بگیر موقع پریودت فقط صلوات چیزی نظر کن

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا
میدونی حوصلم نمیشه بیشتر منتظر بمونم 😐😅

خیلی عجله داری مگه چندوقته ازدواج کردی گلم برای یکی ۳ماه یکی ۶یکی یکسال فولیک اسید بخور مولتی ویتامین ویتامین ای اگه قرص رویال ژلی روهم بخوری که خوبع البته نباید باردارباشی ها که رویال ژلی بخوری