2821
2789
عنوان

آی یو آی🙄🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 57 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی عجله داری مگه چندوقته ازدواج کردی گلم برای یکی ۳ماه یکی ۶یکی یکسال فولیک اسید بخور مولتی ویتامی ...

این ماه شروع کردم ب خوردن فولیک اسید و ویتامین ای و گرمیجات ببینم خدا چی میخاد. قرص رویال برای چیه؟ 

خیلی صلوات میفرستم کلن. کاری هم ب باردار شدن یا نشدن ندارم. پریمم منظمه کاملا 

شیره انگور خوبه من برنامه مینت رو نصب کردم فیلا رژیم غذایی رعایت میکنم تا انشاالله که باردارشم

این ماه شروع کردم ب خوردن فولیک اسید و ویتامین ای و گرمیجات ببینم خدا چی میخاد. قرص رویال برای چیه؟& ...

ملکه زنبور که قرصشو درست کردن ولی خیلی گرونه اگه نمیتونی بگیریی عسل شربت عسل بخور

شیره انگور خوبه من برنامه مینت رو نصب کردم فیلا رژیم غذایی رعایت میکنم تا انشاالله که باردارشم

انشالا. من خرما و سیاه دانه و مغز گرده و بادام استفاده میکنم ب همسرمم میدم 

طبعم شدیدن گرمه. حتی با خوردن گرده و بادمجون تمام بدنم و زبونم دونه میریزه و میخاره 

به نظرم یه دوره هم گیاه دارویی استفاده کن طب سنتی انشالله که باردار میشی ای یو ای نکن الان زوده  

به نظرم یه دوره هم گیاه دارویی استفاده کن طب سنتی انشالله که باردار میشی ای یو ای نکن الان زوده  ...

قطره ویتاگونس خیلی تعریفشو شنیدم. میخام از ماه آینده شروع کنم به مصرفش. تو تاحالا استفاده‌ کردی؟