2777
2789

مثلا یکبار مهمون داشتند چایی و شربت درست کردند برای شامشون هم بامیه  ها رو خورد کردم و گذاشتم تا بپزه همه ظرف ها رو شستم  با خالم تا ماست خوردیم ظرف هارو شستم دخترخالم‌گفت بزار من بشورم من گفتم نه تو دستات نمیشه من میشورم تو بشین (تصادف کرده) خالم از مامانم بزرگتر ( البته خالم تاندون درستش پاره شده و نمیتونه کارکنه ) ودر آخر که همه کارها رو کردم آشپزخونه رو هم جارو کردم حالا قیافه خالم 😍 قیافه دخترخالم 😘 قیافه من😌 قیافه پسرخالم 🙂 .  خالم میگفت مرسی خاله جون خیلی  زحمت کشیدی 🥰 

ومنی که همه این ها رو کارهارو کردم تا به جشم پسرخاله ام بیام 😂🥴

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

تباه بودم _😂😂

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای😂😂

داخل عید نوروز هم مهمون داشتند ۱۵نفر با خودشون میشدن ۳۰ نفر همه کارهارو من کردم و یک. قورمه سبزی پختم همه میگفتند خوشمزه است دستپختش به مامانش رفته عالیه 🥴✌🏻

به به عاروس خاله😂😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
سعی کن اگر قراره به چشم پسر خالت بیای به عنوان کسی که میتونه برای کمک به مامانش روت حساب کنه نباشه ن ...

نه عزیزم  . من همیشه کمک کردم . من وقتی پریود شدم خونه خالم ، خالم  بهم میرسید البته پسرخالم از اینا نیست . خالم هم انتظاری نداره همش میگفت مامانت تورو به ما سپرده 

نه عزیزم  . من همیشه کمک کردم . من وقتی پریود شدم خونه خالم ، خالم  بهم میرسید البته ...

وقتی به چشم خواهزر زاده باشی فرق داره تا به چشم مادر شوهر اون موقع اگر کوچکترین کاری رو نتونی انجام بدی باهات بد میشن و ازت توقع دارن همیشه میگن لطف مکرر میشه وظیفه دائم

وقتی به چشم خواهزر زاده باشی فرق داره تا به چشم مادر شوهر اون موقع اگر کوچکترین کاری رو نتونی انجام ...

حواسم هست اینجوری نشه 

وقتی به چشم خواهزر زاده باشی فرق داره تا به چشم مادر شوهر اون موقع اگر کوچکترین کاری رو نتونی انجام ...

سر چندماه و داخل تعطیلات خونشون میریم به خاطر شغل پدرم. زیاد هم نمیمونیم اخه خونشون روستا است