2777
2789
عنوان

خرید جارو برقی

2093 بازدید | 15 پست

جاروبرقی پارس خزر دیدم ۲۵۰۰وات  شکلشم معمولی ساده .

دوو هم دیدم از قیافش خوشم اومد توانش ۲۲۰۰.بین این دوتا موندم کسی جاروبرقی دوو داره راضی هستین ..

درضمن ایا ۲۵۰۰با ۲۲۰۰خیلی فرق میکنه ..

من شهرستانم مارکای پیش و پا افتاده خیلی زیاده تنها مارکی که من میشناسم همین دوتا بودن پس مجبورم بین این دو یکی رو انتخاب کنم 

کاش همه چی درست بشه

بوش، فیلیپس، الجی.. رو ۷تومن هستن اگه نمیخوای هزینه کنی دوو بردار اگه میدونی اصله

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوش، فیلیپس، الجی.. رو ۷تومن هستن اگه نمیخوای هزینه کنی دوو بردار اگه میدونی اصله

اینا این طرف نیس .پارس خزر و مدل سطلی هیتاچی و برند های متفرقه خیلی زیاده 

دوو از ظاهرش خیلی خوشم اومد ۵تومن میده ولی نمیدونم اصله یا نه 

کاش همه چی درست بشه

من پاناسونیک خریدم واسه خودم.از قدیم این مارک رو استفاده کردیم و خیلی راضی ایم ازش

منم جاروبرقی جهیزیم پاناسونیکه ماله ۱۴سال پیش ..الانم موتورش نسوخته فقط پوستش خراب شده و نتونستم تهیه کنم مجبورم جاروبخرم .پاناسونیک نیس اینور وگرنه میخریدم

کاش همه چی درست بشه

اینا این طرف نیس .پارس خزر و مدل سطلی هیتاچی و برند های متفرقه خیلی زیاده  دوو از ظاهرش خیلی خ ...

چرا اینترنتی خرید نمیکنی!؟

سایت لوازم خانگی تهران ما خرید کردیم. امروز سفارش دادیم، فردا ب دستمون رسوندن. البته ما اسپرسوساز خریدیم. اما دیدم همه چی داره. اگه آشنا داری از بانه یا گناوه خرید کن اگر نه این سایتم سر بزن ببین چی داره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چرا اینترنتی خرید نمیکنی!؟ سایت لوازم خانگی تهران ما خرید کردیم. امروز سفارش دادیم، فردا ب دستمون ر ...

تاحالا نتی چیزی نخریدم همسرم هم میگه چندتومن گرونتر بخریم میارزه به نتی خریدن🤷‍♀️

کاش همه چی درست بشه

تاحالا نتی چیزی نخریدم همسرم هم میگه چندتومن گرونتر بخریم میارزه به نتی خریدن🤷‍♀️

خب چون نمیشه راحت امتحان کرد. اما اگه آدم قیمت از چند جابگیره به نظرم بهتره اینترنتی اینجور لوازمو بخره. اما چیزی مث لبای و کفش و اینا رو اصلا

چرا اینترنتی خرید نمیکنی!؟ سایت لوازم خانگی تهران ما خرید کردیم. امروز سفارش دادیم، فردا ب دستمون ر ...

یه اهنگی هست که مربوط به باراناس دخترام ۵سالشونه حفظ هستن وقتی میریم جایی همش توی ماشین این اهنگو میخونن .بارانا بارانا 😍

کاش همه چی درست بشه

خب چون نمیشه راحت امتحان کرد. اما اگه آدم قیمت از چند جابگیره به نظرم بهتره اینترنتی اینجور لوازمو ب ...

شهرما دوو رو میده ۵تومن توی دیجی زده ۴۲۰۰به همسرم میگم بخریم میگه بیخیال از کجا میدونی جنسش خوبه

کاش همه چی درست بشه

یه اهنگی هست که مربوط به باراناس دخترام ۵سالشونه حفظ هستن وقتی میریم جایی همش توی ماشین این اهنگو می ...

دقیقاااآاااا😂 اونم همین آهنگو شنیده و انتخاب کرده!!!

شهرما دوو رو میده ۵تومن توی دیجی زده ۴۲۰۰به همسرم میگم بخریم میگه بیخیال از کجا میدونی جنسش خوبه

دیجی مطمئنه

مشکل داشت میتونی برگردونی

ما ۳تا دستگاه تصفیه آب، ست کالسکه نمیدونم کلی وسیله خریدم. ارزونتر بود و خوبم هست و راضییم

بسلامتی دنیا بیاد .منم نظرم رو اسم باراناس😀

سلامت باشین🌸

اما من اصلا دوسش ندارم😑😑😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️