2777
2789

امروز فهمیدم همسایه جدید دوتا زن داره ک با هم زندگی میکنن

تازه زن اولش خیلی خوشکل و خانومه زن دومش هم یه بچه از شوهر قبلیش داره

دوستم‌گفت زن اول گفته برام مهم نیست چون شوهرم دوستم داره گفت شوهرم گفته گول خورده ولی من چون شوهرم باهام مهربونه طلاق نگرفتم

اخه چطور ادم میتونه عاشق دونفر باشه من باور ندارم اینو

موندم این زن یه ذره غرور نداره من جاش بودم طلاق گرفته ودم

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیدم ولی نمیشه قضاوت کرد شپا که خدارو شکر جاش نیستی گلم 

ن عزیزم 

ولی من خودم شخصع برام سخته همچین شرایطی کنار بیام

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

شاید راس بگه شایدم پشتیبانی نداره بخواد ول کنه بره

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
شاید راس بگه شایدم پشتیبانی نداره بخواد ول کنه بره

من گاهی خیلی فکر میکنم میگم همسرم زن بگیره چیکار میتونم بکنم با اینکه پشتیبان دارم سفت و سخت ولی باز میبینم نمیتونم همسرمو ول کنم 

من گاهی خیلی فکر میکنم میگم همسرم زن بگیره چیکار میتونم بکنم با اینکه پشتیبان دارم سفت و سخت ولی باز ...

اره منم یه وقتی تاپیکای خیانتو میخونم دیوونه میشم به تین فک کنم شوهرم یکی دیگرو بغل بگیره

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉