2777
2789
عنوان

بعضی دخترا واقعا مریضن

344 بازدید | 30 پست

چرا وقتی میبینن مردی متاهله و زن و بچه داره باز هم خودشون رو چسب میکنن

میخوان دقیقا به چی برسن؟؟؟

آرامش یک زندگیو بهم میریزن بعد به دنبال چه خوشبختی هستن؟؟؟

به خدا دیدم که میگم دختره به پسره میگه میدونم که زن و بچه داری ولی دوست دارم باهات دوست باشم😐

یکی دیگه مثلا مردیکه آشغال عاشق دختری میشه که ۲۰ سال از خودش کوچیکتره. آخه یکی نیست بهش بگه کثافت زنت زندگیشو به پات گذاشت جوونیش رو به پای تو و بچه هات گذاشت که الان شکست خورده شده ...

ببخشید که پرحرفی کردم حالم بد بود بعضی از تاپیک های خیانت نی نی سایت هم خوندم دیگه نتونستم جلوی خودم رو بگیرم😤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونطور ک ی سری مردا بدن دختر بد هم داریم   درکل ادمی ک شل باشه همتای خودشو پیدا میکنه که خیانت کنه چه زن چه مرد

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

مرد باید درست باسه بعضی دختدها شاید عقلشون هنوز ترسه ب این چیزها من خودم ۱۶ یا ۱۷ سالم‌بود عاشق ی مرد زن دار شده بودم پیش خودمم میگفتم چ اشکالی داره مگه میخواهم چکار کنم ولی هر کاری کردم و هر پایی دادم مرده بهم پا نداد بگم مرده دو برابر سنه منو داشتا شاید فهمیده بود من بچم دارم بچگی میکنم الانم یادم می افته میگم من اون موقعه ب چی واقعا داشتم فکر میکردم؟!!! الان قضیه ۱۵ ساله پیشه نریزین سرم

بیچاره کسایی که به پای همچین آدمایی میسوزن

دقیقا🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
الهی خدا هر چی دختر هرزه و بد ذات هست رو یا به راه راست هدایتشون کنه یا از رو زمین جمشون کنه

به نظرم بگیم سر خودشون بیاد بهتره 

هیچی دردناک تر از این موضوع نیست 

مرگ که راحته میگذره 

راه راست هم که هدایت نمیشن ماشالا 

البته زن و مرد نداره خائنا رو میگم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یه بی خانواده چندسال پیش همینکارو با یکی از فامیلا کرد. همکلاسی دانشگاهه پسرداییم بود بعد چندسال نمیدونم از کجا پیداش کرد گفت با زن و بچه داشتنش مشکلی نداره حاضره زن دوم بشه. زدن دم ک... رفت گم شد  دیگه وقتی بی بُته و بی خانواده باشن و لنگ دوزار پول باشن تن به هرچی میدن 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بر عکس هم هست ،هستن پسرهایی که زیر پای زنهای متاهل میشینن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!