2777
2789

پوست و استخون بی جون هر روز خدا سرماخورده ماهی دوبار فقط سرماخوردگی میریم دکتر 

غذا لب نمیزنه دو قاشق بزور تو حلقش کنیم نمیره

استخونای شکمش وقتی دراز کشیده در اومده کش شلوار سر میخوره

انواع شربت اشتها دادم بدون ذره ای تغییر

یه تخم مرغ کوچیک نمیتونه بخوره

غذا یخ میزنه تا لب بزنه یه استکان شیر یخ میزنه لقمه خشک میشه روزی ۴ساعت انرژی و اعصاب صرف غذای این میشه

ازمایش هم بردم کم خونی نداشت

تا یه لقمه کوچیک بخوره باید کل خونه نون بپاشه و نوک بزنه تو لقمه

دیگه بریدم ۵سال و نیم زحماتم دود شد

اعصابم اب شد

خدا چی نصیب من کرد قلبم به شدت درد میکنه از ناراحتی غصه غمباد

.چشاشم به شدت ضعیف 

خدا امیدمو ناامید کرد هیچ دلخوشی ای بهش ندارم

به شدت گیر میده شدید 

با دل خون هر شب سر رو بالش میزارم

خدایا شبو انقد طولانی کن صبح نشه من غصه غذای این بچه بخورم

😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میدوم چی میگی راسیپ دادی بهش

راسیپ که خوب نیس 

رو مغز اثر میذاره .  بیش فعالش میکنه 

ارزش نداره ادم بچشو نابود کنه بخاطر لاغری

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

یه راه داره. یه روز کامل هیچی بهش نده و هیچی تعارف نکن. این بچه روز دوم خودش عطش غذا خوردن پیدا میکنه.
این هنوز حس نیاز به غذا رو درک نکرده چون تو همیشه جلوش گذاشتی. احساس میکنه زوریه.
یک روز کامل غذا بخور و بهش تعارف نکن و اهمیت نده. بزار حس کنه گرسنشه و بگه غذا میخوام.

محکم باش. و بهش یک روز غذا نده. این از لحاظ روانشناسی اثبات شدس. شده تا ۱\۵ هیچی بهش نده. 

مامان عزیزم درکت میکنم خسته ای ، اما آیا اون بچه خودش خواسته اینجوری به دنیا بیاد ، اون محتاج تو هست زیر دست تو هست ، حق داری خسته ای ، ممکنه مریضی داشته باشه که تو آزمایش نشون داده نشه ، مثل پسر من که مشکل پردازش حسی داشت و گرسنگی رو متوجه نمیشد ، اگر برات مقدوره حتما به یه کاردرمان مراجعه کن و مطمئن شو پسرت بابت حس هشتم که احشایی میگن مشکلی نداره

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......