2777
2789
عنوان

از این رفتارم خیلی ناراحتم 😣

297 بازدید | 8 پست

از اینکه برای اینکه به چشم یک نفر خیلی خوب بنظر برسم دست به هرکاری زدم ، برای اینکه قبولم کنه و منو اونجایی ک می‌خوام ببره همه کار کردم، هر محبت و لطفی ولی انگار بعضیا ظرفیت ندارن لیاقت ندارن چیزی به چشمشون نمیاد ، ..الان ناراحتم از اینکه چرا اونقدر سعی و تلاش کردم هرکاری کردم برای رسیدن به اون هدفم ؟

خب یعنی تنهایی زندگی کنم میمیرم مگه 🙁

تنهایی ، سختی داره ولی آدم برای خودش زندگی کنه بزار هیچکسو نداشته باشی خرجت بده ،بزار هیچکسو نداشته باشی حالتو بپرسه ، بزار هیچکسو نداشته باشی دوستت داشته باشه وقتی دوست داشتن آدمها وابسته به باج دادن بهشون هست

بزار هیچکسو نداشته باشی حتی مریض شدی دکترت ببره 

،، نهایتش آدم می‌ره سرکار هرکاری حتی کارگری بهتر از کار حروم هست نیست ؟

نهایتش مریض شدی کسیو نداشتی خودت جورتو می‌کشی نهایتش هم می‌میری 

کسیم نداشته باشی حالتو بپرسه ک اتفاق خاصی نمیفته:)

شاید اون آدم لیاقت اینهمه لطف نداشته باشه من چرا خودمو اذیت میکنم ، بزار قبول نکنه بزار اصلا دوسم نداشته باشه من چرا اینقدر زندگیم به اینکه بقیه چقدر منو دوست دارن وابسته س 

ازهیچکس انتظارنداشته باش درسته😁

من راستش حسرت میخورم ، یک نفر یه چیزی شرایطی رو بهم پیشنهاد کرد برای زندگی ، قبول نکردم و الان بسیار بسیار در حسرتشم ، برای اون آدم نوکری کردم همه کار کردم شاید قبول کنه دوباره اون شرایطو برام به وجود بیاره ولی فایده ای نداشت ،الان میگم بیخیال منم یه روز میمیرم این زندگی همش موقته ، چه فرقی می‌کنه چطوری و کجا زندگی میکنم آخرش ک قبرستونه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راستش حسرت میخورم ، یک نفر یه چیزی شرایطی رو بهم پیشنهاد کرد برای زندگی ، قبول نکردم و الان بسیار ...

حسرت نخور چون اون لحظه بهترین تصمیمی بود که گرفتی نمیدونم چرا ولی حتما صلاح دونستی دیگه !

حسرت نخور چون اون لحظه بهترین تصمیمی بود که گرفتی نمیدونم چرا ولی حتما صلاح دونستی دیگه !

نه از انتخابم خیلی پشیمونم ، چون ک شرایطی که برام با قبول نکردنش پیش اومد خیلی اذیت کننده بود ، ولی دیگه چاره ای ندارم الان اعصابم خرد میشه که می‌بینم برای رسیدن دوباره  به اون شرایط دست به هرکاری چرا زدم هررررررر کاری حتی خط قرمزام

عزیزم متنتو خوندم اینو همیشه یادت باشه  زنده باد اشتباه خوب من

یعنی چی ؟ عزیزم تاوان بعضی اشتباهات خیلی سنگینه .

من با یک اشتباه زندگیمو مختل کردم و هیچ جوره نمیتونم جمعش کنم 

یعنی چی ؟ عزیزم تاوان بعضی اشتباهات خیلی سنگینه . من با یک اشتباه زندگیمو مختل کردم و هیچ جوره نمیت ...

از کجا میدونی کاری که کردی اشتباه بوده 

زمانو میتونی برگردونی عقب ؟