2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از وقتی گرونیا دیگه بیداد کرد ورزش بیشتر میکنم چون هر روز سه چهار ساعت اجبارا پیاده روی میکنم که پول کرایه ندم😒😒😒

هروقت مانتو میخرم ساده و رنگ خنثی میخرم که بتونم با رنگای مختلف راحت ست کنم

از خورد و خوراکم میزنم

سفر میرم خودم غذا و وسایل میبرم .لوازم آرایشی و لباس چیزای کرون برنمیدارم آرایشگاه اصلا نمیرم خودم ابروهامو تمیز میکنم یا رنگ میذارم مهمونی زیاد نمی‌گیرم در واقع نه خونه کسی میرم نه زیاد دعوت می کنم شام کمتر بیرون میخورم در همین حد

وعده هایه غذایی کمتر کردیم روزی یه بار غذا میپزم میوه هرسال کلی میوه های مختلف می‌خوردیم امثال فقط هندونه و گرمکی میخوریم پیتزا و ساندویچ چون مخلفاتش گرونه دیگه نمیخوریم فقط اقلام ضروریه منزل رو میخریم

کلا تو این کشور ادما به جای پیشرفت پسرفت میکنن .ی زمانی میشد با ۱ تومن زندگی چرخوند الان بری مغازه برگردی ۱تومن فقط خرج روزانت میشه بعد میگن چقدر مهاجرت زیاده چرا مردم دیگه بچه نمیارن چرا  و چراهای مختلف اونوقت همین کشورهای بلاد کفر اولین کاری که واسه مردمشون کردن مهیا کردن ی درامد عالیه تا حداقل مردم بتونن راحت زندگی کنن جای دور نمیرم همین عراق همین سوریه  و .... اونوقت کشور ما ....

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
کلا تو این کشور ادما به جای پیشرفت پسرفت میکنن .ی زمانی میشد با ۱ تومن زندگی چرخوند الان بری مغازه ب ...

واقعا دلم به حال شوهرم میسوزه که فقط بتونیم شکمم نو سیر کنیم و پیشرفتی دیگه وجود نداره

آرایشگاه روکلاحذف کردم،ابروهام فیبروزه خودم توخونه تمیزمیکنم،صورتمم وکس یاباتیغ اصلاح میکنم،

پوشاک وکیف وکفش به هیچ وجه دیگه نخریدم وقصدخریدنشم ندارم،فعلا۱۰تامانتوو۵تاشلوارو۴تاکفش و۴تاکیف دارم،تصمیم گرفتم ایناکه خراب شدبگیرم،

درهفته۴روزگوشت میخوریم،۳رورغذای نونی(وعده ناهار)

وعده شام کلاحاضری به جزروزای خاص وجمعه ها،

تولدوسالگردازدواجمونو۳تایی جشن میگیریم،کیک توی خونه درست میکنم،تنقلات پرضررروحذفش کردم،قاطی پودرماشین لباسشویی نمک میریزم(هم بیشترمیشه هم واسه تثبیت رنگ لباس عالیه)

سرکه سفیدومایع ظرفشویی رومخلوط میکنم هم بیشترمیشه هم ظرفاتمیزوبدون بومیشن،روفرشی کوچولوپهن میکنم روی اون غذامیخوریم که نیازبه هرروزجاروکردن نباشه،

اب کتری وسماوروشیشه میکنم میذارم یخچال کاراب معدنیومیکنه،یامیریزم پاگلدون،

روی قوطی روغن وگونی برنج تاریخ شروع میزنم ببینم چندوقت میره این روش واسه مصرف صحیح روغن عالی بود،

بسته ی مکالمه میگیرم واسه تماس عالیه نسبت به تماس معمولی

رستوران و غذای بیرون تقریبا حذف کردیم.. از بعد گرونی ها نرفتیم. میوه خریدن شده هفته ای یه بار.. کلاس تابستونی بچه ها فقط یه کلاس.. مسافرت رو حذف کردیم. مصرف آب و برق خیلی محدود شده.. چی بگم دیکه خونمون رو هم که قبل گرونی عوض کردیم و چک سنگین داریم خدا برامون بسازه