2777
2789

سلام دوستان من برای بچم از ۶ ماهگی کلیپ اینگلیسی گرفتم که از اینستا تهیه کرده بودم با کلی تحقیق این مشاورا آدم دچار عذاب وجدان میکنن میگن بچه دچار تاخیر کلامی میشه الان دخترم یک ساله و سه ماهشه من به صورت غیر مستقیم زبان شروع کردم از ۶ ماهگی آخه میگن دوران طلایی از بدو تولده تا ۳ سالگی الان به هر دو زبان اومده حرف مثلا اینگلسی میگه اپل هپی برت دی یا آهنگ کلیپاشو زمزمه میکنه فارسیم میگه بابا دد دست دست بله آبی چشم چشم سه و ...با یک سال سه ماه خوبه این کلمات فارسی که یاد گرفته ولی جدیدا کلمه فارسی و اینگلسی میکس میکنه که طبیعیه  به نظرتون کار خوبی کردم خواستم سن طلایی از دست ندم بعد با آهنگ از اول علاقمندش کنم الان عشفش زبانه دوم الان همه زبان کار میکنن در آینده حتما احتیاجش میشه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید مدام تا عقلش برسه ادامه بدی چون فراموش میکنه.نه بچه منم یک سال نیم شعر بابا بلک شبپ و...میخوند حروف الفبای انکلیسی کامل بلد بود

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

دختر خالم ۲سالشه دعواش که میشه فارسی اینگلیسی میکس میکنه میگه یو ار مانستر😂😂🤦🏻‍♀️ ولی خب ب نظر من اول بزارید فارسیو کامل یاد بگیره بعد ک رفت کلاس اول بفرستینش زبان

دختر من دوزبانه ست 

به انگلیسی مسلطه 

اما من برعکس شما ترجیح میدادم زبان فارسی کاملا مسلط بشه بعد انگلیسی را یاد بگیره 

دختر من پنج و نیم سالگی شروع کرد و الان هفت سالشه

یا مُفَرِّجَ الهَمِّ (ای گشاینده گرفتاری ها)

خیلیا این کار میکنن از استادامون یادگیری تو دنیای بازی 

همشونم بچهاشون ٢ ٣ اینان 

منک موافقم ولی خب اره خیلیا میگن ن زوده لکنت میگیره فلان ولی من ب شخصه ندیدم لکنت نمیگیرن هیچ اینقدم قشنگ تلفظ میکنن دلت میخاد بخوریشون اون لحظ😂

خیلیا این کار میکنن از استادامون یادگیری تو دنیای بازی  همشونم بچهاشون ٢ ٣ اینان  منک مو ...

آره دختر من انقد شیرینمیگه هپی برت دی اما لکنت بیشتر ارثیه تاخیر کلامیو گفتم 

دختر من دوزبانه ست  به انگلیسی مسلطه  اما من برعکس شما ترجیح میدادم زبان فارسی کاملا مسل ...

یعنی با اینکه از ۵ شروع کرده تسلط کانل داره به صورت غیر مستقیم آموزش دادین من از ۶ ماهگی شروع کردم

دختر خالم ۲سالشه دعواش که میشه فارسی اینگلیسی میکس میکنه میگه یو ار مانستر😂😂🤦🏻‍♀️ ولی خب ب نظر م ...

خب قبل دو زبانگی تحقیق کردم میکس کردن طبیعیه اولش

یعنی با اینکه از ۵ شروع کرده تسلط کانل داره به صورت غیر مستقیم آموزش دادین من از ۶ ماهگی شروع کردم

بله درسته 

الان انگلیسی را مثل فارسی روان صحبت میکنه

یا مُفَرِّجَ الهَمِّ (ای گشاینده گرفتاری ها)
باید مدام تا عقلش برسه ادامه بدی چون فراموش میکنه.نه بچه منم یک سال نیم شعر بابا بلک شبپ و...میخوند ...

منم همونا را دارم میزارم دخترمم دوستشون داره یعنی یک سال و نیمی کامل خوندشون

بله خیلیم خوبه نوه ی صاحب کار من ۵ سالشه مثل بلبل ابنگلیسی و فارسی حرف میزنه از بچگی مامانش کلا اینگ ...

خب اینا درسته ولی من چون خودم بلد نیستم اینگلیسی حرف بزنم آموزش غیر مستقیم شروع کردم اونایی که بلدن اولش باید یه والد اینگلیسی حرف بزنه یه والد فارسی تا آخر

آره دختر من انقد شیرینمیگه هپی برت دی اما لکنت بیشتر ارثیه تاخیر کلامیو گفتم 

اره ولی اخه

اینجا چن باری دیدم ک میگفتن ن اصلن بچه لکنت میگیره بخاطر همون گفتم میگن لکنت ... نمیدونم مشاور گفته بعد ١٠ سالگی... 

ولی واقن اینطوری نیست بچهای کوچیک خیلی خوب و خیلی زود یاد میگیرن ذهنشون ازاد و خلاقه 

اخرترم ک بچهای زیر ٧سال امتحان میدن خب همش اورال دیگ 

همشو حفظن کیف میکنم منننن😍