2777
2789
عنوان

پسرش عمل داره برم همراهیش بمونم ؟

182 بازدید | 11 پست

با مامانم و همسرش اومدیم مسافرت ، همسرش میشه ناپدریم .

بعد ناپدریم یه پسر داره 

پسرش عمل داره ، 

ناپدریم بهم گفت تو بیمارستان شب ها نمیزارن همراهیش آقا باشه و باید خانم باشه ، خانم هم فقط منو مامانم هستیم .

به من گفت میشه بری یکم هم تو بالاسریش بمونی مثلا ی شبایی من برم ی شبا هم مامانم ، ناپدریم گفت من روزا میرم 

حالا چیکار کنم قبول کنم برم بمونم بالاسریش؟

از یه طرف اگر نرم خب ممکنه یکم ناراحت بشن 

ولی اگر برم خوب هم پسرش خوشحال میشه هم ناپدریم ، نمیدونم چیکار کنم 

بخش مردان که همراه مرد راحتتره 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو 

اگه رابطه ی خوبی دارید 

چ اشکال داره 

اونم میشه برادر ناتنی شما دیگه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

اشکال نداره دیگه شما خانواده هستید یه روزایی هم اونا به کمک شما میان

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بخش مردونه که خانم راه نمیدن همراه باید آقا باشه چرا برعکس گفته به نظرم خودش و مامانت برن بهانه کن نرو

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه