2777
2789
عنوان

دیشب تو شهرمون بارون بارید*_*

92 بازدید | 6 پست

دیشب از خدا یه چیزی خواستم گفتم خدایا اگه میشه بهم یه نشون بده وگرنه ولش کنم که اینقد دیگع عذاب نکشم چون واقعا دارم دیونه میشم 

نمی دونم ۱ یا ۲ ساعت بعدش دقیق نمی دونم بارون بارید 

اونم تو شهر ما که زمستونم به زور بارون میباره اونم توی تابستون

من که هس میکنم یه نشونه بود نه؟!!

إِنَّ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت برات بارونو به عنوان نشونه فرستاد من انگشتمو صاف میگیرم میگم اگه یه کوچولو خم بشه پس اوکیه.خم نمیشه😐میگم اگه یه کوچولو خم بشه نا اوکیه.بازم خم نمیشه😐

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

خوشبحالت برات بارونو به عنوان نشونه فرستاد من انگشتمو صاف میگیرم میگم اگه یه کوچولو خم بشه پس اوکیه. ...

😂😂😂منم بعضی وقتا میگم خدایا اگه خیری تو این کاره فلان چیز بشه ولی نمیشه که نمیشه 

این اصلا واسم خیلی عجیب😍

إِنَّ 

😂😂😂منم بعضی وقتا میگم خدایا اگه خیری تو این کاره فلان چیز بشه ولی نمیشه که نمیشه  این اصلا ...

نتیجه گرفتم چیز مشخصی رو نگم فقط بگم نشونه بفرسته پس😂

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.