2777
2789
عنوان

بچه ها😢😭

146 بازدید | 17 پست

معدم عفونت زیادداشت دکتر برام انتی بیوتیک نوشت مترونیدازول هر۱۲ساعت دوتا

بیسموت هر۱۲ساعت دوتا

اموکسی سیلین هر۱۲ساعت دوتا

نمیرم روزی اینهمه قرص انتی بیوتیک بخورم؟😭بدنمم ضعیفه چیکارکنم بچه ها خطرناک نباشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲ هفته روزی ۲ تا دومپیردون  ، ۲ تا پنتو پرازول ، ۴ تا اموکسی سیلین،  ۲ تا کلایترومایسین 

۱ دونه ویتامین ای 

دوتا قرص واسه قلبم 

۱ قرص واسه کنترل فشار خوردم 

دیروز هم رفتم دکتر داروها رو تغییر داد دوباره کلی دارو 

من ۲ هفته روزی ۲ تا دومپیردون  ، ۲ تا پنتو پرازول ، ۴ تا اموکسی سیلین،  ۲ تا کلایترومایسین ...

اخی عزیزمممم

ایشالازود خوب شی خیلی بده بخدا دوماهه دارم عذاب میکشم غذانمیتونم بخورم😔😔😔اندوسکوپی کردم گف عفونت زیادداره معدت اسیدشم بالاس حالا بایدروزی۱۲تاانتی بیوتیک بخورم بمدت دوهفته😰میترسم عوارض نداشته باشه؟الان شمااینهمه دارومیخوری عوارض نداری؟

اخی عزیزمممم ایشالازود خوب شی خیلی بده بخدا دوماهه دارم عذاب میکشم غذانمیتونم بخورم😔😔😔اندوسکوپی ...

نه عوارض فعلا نداشته ، حالم خیلی بد بود ، آندوسکوپی کردم که نشون داد انتهای معده زخم دارم و عفونت 

دارو ها رو خوردم بهتر شدم ، تهوع و دردم خیلی کم شده 

البته پرهیز غذایی هم داشتم 

دیروز بعد ۲ هفته ویزیت شدم و دارو های جدید داد گفت ۲ ماه دیگه بدم برای کنترل مجدد 

خوب شد مشکل معده؟

نه بابا

بااولین بار مصرفم شب حالم بدشدکلی بالااووردم رفتم سرم زدم

داروهامومیترسم بخورم😰😭فعلاتو غذاهام دارم رعایت میکنم خسته شدم دیگه هیچی نمیتونم درست حسابی بخورم