2777
2789
عنوان

بچه ها😢😭

147 بازدید | 17 پست

معدم عفونت زیادداشت دکتر برام انتی بیوتیک نوشت مترونیدازول هر۱۲ساعت دوتا

بیسموت هر۱۲ساعت دوتا

اموکسی سیلین هر۱۲ساعت دوتا

نمیرم روزی اینهمه قرص انتی بیوتیک بخورم؟😭بدنمم ضعیفه چیکارکنم بچه ها خطرناک نباشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۲ هفته روزی ۲ تا دومپیردون  ، ۲ تا پنتو پرازول ، ۴ تا اموکسی سیلین،  ۲ تا کلایترومایسین 

۱ دونه ویتامین ای 

دوتا قرص واسه قلبم 

۱ قرص واسه کنترل فشار خوردم 

دیروز هم رفتم دکتر داروها رو تغییر داد دوباره کلی دارو 

من ۲ هفته روزی ۲ تا دومپیردون  ، ۲ تا پنتو پرازول ، ۴ تا اموکسی سیلین،  ۲ تا کلایترومایسین ...

اخی عزیزمممم

ایشالازود خوب شی خیلی بده بخدا دوماهه دارم عذاب میکشم غذانمیتونم بخورم😔😔😔اندوسکوپی کردم گف عفونت زیادداره معدت اسیدشم بالاس حالا بایدروزی۱۲تاانتی بیوتیک بخورم بمدت دوهفته😰میترسم عوارض نداشته باشه؟الان شمااینهمه دارومیخوری عوارض نداری؟

اخی عزیزمممم ایشالازود خوب شی خیلی بده بخدا دوماهه دارم عذاب میکشم غذانمیتونم بخورم😔😔😔اندوسکوپی ...

نه عوارض فعلا نداشته ، حالم خیلی بد بود ، آندوسکوپی کردم که نشون داد انتهای معده زخم دارم و عفونت 

دارو ها رو خوردم بهتر شدم ، تهوع و دردم خیلی کم شده 

البته پرهیز غذایی هم داشتم 

دیروز بعد ۲ هفته ویزیت شدم و دارو های جدید داد گفت ۲ ماه دیگه بدم برای کنترل مجدد 

خوب شد مشکل معده؟

نه بابا

بااولین بار مصرفم شب حالم بدشدکلی بالااووردم رفتم سرم زدم

داروهامومیترسم بخورم😰😭فعلاتو غذاهام دارم رعایت میکنم خسته شدم دیگه هیچی نمیتونم درست حسابی بخورم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز