2777
2789
عنوان

میشه چندتا رمان قشنگ بگین مرسی

196 بازدید | 20 پست

ممنونم 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

حصار تنهایی من

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختری ک رهایش کردی چشم هایش  یک بعلاوه یک ملت عشق عادت میکنیم من قبل از تو بعد از  ...

مرسی گلم

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

رگ پنهان

طلایه

عشق کهن

نیلوفر آبی

عابر بی سایه

گناهکار

این مرد امشب میمیرد

یاسمین

معشوقه ی ماه

همشون درجه یک هستن

متاهل💍❤  در قیامت عابدی را دوزخش انداختن ، هرچه فریادش جوابش را نمیپرداختن، داد میزد خوانده ام هفتاد سال هرشب نماز ، پس چه شد اینکه ثواب آن همه راز و نیاز ، یک ندا امد چرا تهمت زدی همسایه ات ، تا شود این گونه  حالت این جهنم خانه ات ، گفت من در طول عمر گر زدم یک تهمتی ، ظلم باشد زان بسوزم ای خدا کن رحمتی ، آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت بر او ، طفلکی هفتاد سال جمع کرده بودش ابرو...

حصار تنهایی من،بانوی قصه،نیلوفرابی،سناریوی یک قصه،گناهکار،

دلتو به خدا بسپار.بدتو نمیخواد. ..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ 
عشق یوسف لعیای عشق دالان بهشت  ازدواج اجباری آقای مغرور خانوم لجباز

همشون خوندم مرسی ❤️

حصار تنهایی من،بانوی قصه،نیلوفرابی،سناریوی یک قصه،گناهکار،

مرسی قشنگم کدومش قشنگتره