2777
2789

دوشنبه و سشنبه هم باهم فردا میفرستم 

چهارشنبه و پنجشنبه وجمعه هم باهم میفزستم. درستشون کنم.

درکل عزیزم چیز جالبی نیس.حیف از 99تومن 😂 

فقط برای 7روز داره. و نمیدونم چرا اینجوریه. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اگر دلتون کشید برای منم دعا کنید حداقل یکیشو تجربه کنم... سنم کم نیست و باز نمیدونم کی قراره خدا دلش بسوزه... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

به نظرم عالیه 

من هیچ وقت نمیزارم تفاوت سنی اینقدری بشه که بچه اولم بره مدرسه بعد دومی رو بیارم. چون بارداری و زایمان سخته و بچه اول برای مدرسه آسیب میبینه 

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 
دوشنبه و سشنبه هم باهم فردا میفرستم  چهارشنبه و پنجشنبه وجمعه هم باهم میفزستم. درستشون کنم. ...

درستن برنامه ولی حالا میتونستی دکتر هم بنویسه و تمام حالا اشکال نداره شد تجربه😂

درستن برنامه ولی حالا میتونستی دکتر هم بنویسه و تمام حالا اشکال نداره شد تجربه😂

برنامش خوبه بدک نیس. 

اما نمیدونم چرا برای 7روزه. 

بهت پیام دادم بیا اونور 😂

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

تو همین صفحه ی تاپیکش عکس رژیمش رو گزاشته. صفحات قبلشم راجب کیت توضیح داده برا بقیه. سری بزن به تاپیکاش بخون 

اینو بخون. موادغذایی قلیایی و اسیدی : https://thealkalinediet.org/alkaline-food/alkaline-foods-list

فقط ترجمه گوگلت باید روشن باشه که صفحع رو برات ترجمه کنه.  هرچقد اون قسمتای موادغذایی سبز پررنگ باشه یعنی قلیایی بودنشون بیشتره و روبه رنگ قرمز بره یعنی اسیدی ان و نباید بخوری   : https://thealkalinediet.org/alkaline-food/alkaline-foods-list

ای وای نمیدونم چرا آبی نشد لینکش. 

دوبار امتحان کردم. نشد. 

بزن روش پررنگ بشه خود گوگل میارش برات بالا.  امیدوارم متوجه بشی چطور باید بیاریش بالا 

نشد. کپی اش کن لینکشو.  تو نت بزنش.