2777
2789
عنوان

دعوت عروسی

521 بازدید | 23 پست

دو ماه پیش عروسی نوه عمم بود دختر عمم وقتی استوری گزاشتم ریپلای استوری مارو دعوت کرد دوروز بعد یادم افتاد آدرس تالار نداده بعد پیام دادم داد آدرس و ما هم رفتیم 

حالا اونروز دوباره استوری گزاشته بودم جوابش گفت زحمت کشیدین واسه عروسی پسرم اومدین ممنونم ازتون ی زحمت دیگه دارم واستون هفتم عروسی خواهرمه اگه مقدور بود بیاین حالا آدرس و کارت براتون میفرستم حالا پس فردا عروسیه ولی نه کارت فرستادن نه آدرسش و میدونیم 

الان موندم چیکار کنم 

چ راهکاری دارین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ باحال عروسی میرید 😂😂😂😂

منو تا رسمی دعوت نکنن و کارتو نیارن پامو نمیذارم عروسی 

تویی که با من بحث ات میشه سریع میری سراغ اسم کاربریم و تاپیک های قبلیم و از اونا بر علیه من استفاده میکنی ، باید بگم خیلی بدبختی 😂😂 وقتی تو بحث کم میاری از نام کاربری من استفاده نکن چون در واقع من این نام کاربریم رو گذاشتم که فضولام و 💩خورام رو شناسایی کنم و با اینکارت تو به این لیست اضافه میشی 🥰😵🤮در ضمن من اینجا خودمم بر خلاف خیلی کاربرای دیگه که ادای خوبی و فاز روشنفکری  رو درمیارن من هررر عقیده ای دارم بیان میکنم میخواد نژاد پرستی باشه یا میخواد تابو شکنی باشه. و اینکه خواهشا زیر ۲۰ سال با من حرف نزنن از نظر من جوجه های نابالغی هستن که به علت عدم نظارت صحیح بزرگتراشون اومدن تو همچین سایتی . من حوصله مهدکودک ندارم اگر ناخواسته تو تاپیکت شرکت کردم یا ریپلایت زدم و زیر ۲۰ سال بودی بدون که من سن ات رو نمیدونستم اگر میدونستم قطعا باهات صحبتی نداشتم  . باااااااییییی (با لحن شیما کاتوزیان)                                                                  i am SALITEH   ,  ok baby  

و اینک براتون ارزش قائل نیس و اصلا شمارو حساب نمیکنه_مگ چ‌بشه استوری چیزی ازت ب چشمش بخوره و بگه عههه بذار حالا اینم دعوت کنیم 🤔لااقل برا کادو اوردن خوبن😅🤔

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

ما عروسی اقوام درجه یک که همینطوری میگن فلان جا و اینا البته بازم یا زنگ میزنن واسه یاداوری یا تشریف میارن ولی خب گلم دم عروسی خدایش ادم حواس پرست میشه به دل نگیر برو خوش بگذرون

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
ما عروسی اقوام درجه یک که همینطوری میگن فلان جا و اینا البته بازم یا زنگ میزنن واسه یاداوری یا تشریف ...

اخه نمیدونم کجا برم بعد اگه پیام بدم بپرسم شاید مجبوری بگن بیا و آدری بدن

اخه نمیدونم کجا برم بعد اگه پیام بدم بپرسم شاید مجبوری بگن بیا و آدری بدن

مگه نمیگی ازقبل گفتن بیا خب از خودشون نپرس از بقیه اقوام بپرس

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡