2777
2789
عنوان

دعوت عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 23 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

با پیام دعوت میکنن؟😐😐

یا باید کارت بفرستن یا یکیشون حضوری بیاد 

یا حداقل اگه دور بودن زنگ بزنن

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

از بقیه اعضای خانواده ات یا اقوام بپرس ببین کارت دعوت براشون رفته؟ اگه رفته و برا شما نیومده نرو 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
چ باحال عروسی میرید 😂😂😂😂 منو تا رسمی دعوت نکنن و کارتو نیارن پامو نمیذارم عروسی 

خیلی وقته دعوت کارتی نیست مگه فاصله ها نزدیک باشه

ماهم عکس کارت با آدرس تالار رو برامون میفرستن و لوکیشن

خیلی وقته دعوت کارتی نیست مگه فاصله ها نزدیک باشه ماهم عکس کارت با آدرس تالار رو برامون میفرستن و ل ...

کی گفته ؟ همه دعوتیای رسمی با کارته عزیزم . اونی ک ادرس و لوکیشن رو میفرسته ته ته بی احترامیه 

تویی که با من بحث ات میشه سریع میری سراغ اسم کاربریم و تاپیک های قبلیم و از اونا بر علیه من استفاده میکنی ، باید بگم خیلی بدبختی 😂😂 وقتی تو بحث کم میاری از نام کاربری من استفاده نکن چون در واقع من این نام کاربریم رو گذاشتم که فضولام و 💩خورام رو شناسایی کنم و با اینکارت تو به این لیست اضافه میشی 🥰😵🤮در ضمن من اینجا خودمم بر خلاف خیلی کاربرای دیگه که ادای خوبی و فاز روشنفکری  رو درمیارن من هررر عقیده ای دارم بیان میکنم میخواد نژاد پرستی باشه یا میخواد تابو شکنی باشه. و اینکه خواهشا زیر ۲۰ سال با من حرف نزنن از نظر من جوجه های نابالغی هستن که به علت عدم نظارت صحیح بزرگتراشون اومدن تو همچین سایتی . من حوصله مهدکودک ندارم اگر ناخواسته تو تاپیکت شرکت کردم یا ریپلایت زدم و زیر ۲۰ سال بودی بدون که من سن ات رو نمیدونستم اگر میدونستم قطعا باهات صحبتی نداشتم  . باااااااییییی (با لحن شیما کاتوزیان)                                                                  i am SALITEH   ,  ok baby  
کی گفته ؟ همه دعوتیای رسمی با کارته عزیزم . اونی ک ادرس و لوکیشن رو میفرسته ته ته بی احترامیه 

دعوت اصلی با تماس تلفنیه بعد هم که دیگه آدرس و لوکیشن ،

شما اگه یکی اقوام تون اهواز باشه بعد عروسی تهران باشه تا اهواز میرین که کارت بدین😳

دعوت اصلی با تماس تلفنیه بعد هم که دیگه آدرس و لوکیشن ، شما اگه یکی اقوام تون اهواز باشه بعد عروسی ...

مگه مهمونیه ک تماس بگیری دعوت کنی 

اگر بتونم و فامیل نزدیکم باشه بله میرم ولی اگر نتونم  قطعا براش کارت رو پست میکنم ک احترام بش بذارم و بفهمونم دلم میخواد تو جشنم باشه همونجوری که از اهواز پا میشه میاد تهران جشن من 😉

تویی که با من بحث ات میشه سریع میری سراغ اسم کاربریم و تاپیک های قبلیم و از اونا بر علیه من استفاده میکنی ، باید بگم خیلی بدبختی 😂😂 وقتی تو بحث کم میاری از نام کاربری من استفاده نکن چون در واقع من این نام کاربریم رو گذاشتم که فضولام و 💩خورام رو شناسایی کنم و با اینکارت تو به این لیست اضافه میشی 🥰😵🤮در ضمن من اینجا خودمم بر خلاف خیلی کاربرای دیگه که ادای خوبی و فاز روشنفکری  رو درمیارن من هررر عقیده ای دارم بیان میکنم میخواد نژاد پرستی باشه یا میخواد تابو شکنی باشه. و اینکه خواهشا زیر ۲۰ سال با من حرف نزنن از نظر من جوجه های نابالغی هستن که به علت عدم نظارت صحیح بزرگتراشون اومدن تو همچین سایتی . من حوصله مهدکودک ندارم اگر ناخواسته تو تاپیکت شرکت کردم یا ریپلایت زدم و زیر ۲۰ سال بودی بدون که من سن ات رو نمیدونستم اگر میدونستم قطعا باهات صحبتی نداشتم  . باااااااییییی (با لحن شیما کاتوزیان)                                                                  i am SALITEH   ,  ok baby