2777
2789
عنوان

مهاجرت

132 بازدید | 16 پست

سلام به همه.

من راهنمایی میخوام. کسی هست اطلاعات کافی داشته باشه.من و البته بیشتر همسرم شدید دنبال مهاجرته.الان میخوام بدونم که چه کار و حرفه ای یاد بگیرم که برای مهاجرت و کسب درامد اونجا به درد بخوره.البته به دلیل شرایط سنی خیلی دستمون باز نیست.اما بازم میخوام بدونم چه حرفه هایی بیشتر نیازه. و تو کدوم کشورها بهتره? چه برای اقا و چه خانم. ممنون میشم راهنماییم کنید

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  

هر جفتتون چند ساله اید و شغل و تحصیلاتتوم چیه

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا هیچی نیست که بیشتر توضیح بدی ؟ 

بالاخره شغلتون اینجا چیه ؟ حرفه تخصص سابقه مدرک 

سن هم مهمه که خودت کفتی 

سرمایه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
35 و 38 معماری و زبان

با رشته زبان که کاری از پیش نمیبرید

شما معماری خوندین؟کارکردین تو این زمینه؟بیمه دارین؟

سطح زبان جفتتون در چه حده؟

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️        
35 و 38 معماری و زبان

معماری کار براش هست البته اگر تو رشته خودش مشغول بوده باشه و بلد باشه .

اونی که زبان خونده بهتره اگر مرده تاسیسات اگر زنه یکی از شاخه های آرایشگری مثل ناخن رو بگذرونه و کمی هم مشغول به کار بشه که دستش راه بیفته. صرفا مدرک به درد نمیخوره. زبان هم اگر انگلیسی باشه و کشور غیر انگلیسی برین شاخه تدریس باشه میتونه درس بده. البته بازم مربوط میشه به سابقه کار و بلد بودن کار.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
واقعا هیچی نیست که بیشتر توضیح بدی ؟  بالاخره شغلتون اینجا چیه ؟ حرفه تخصص سابقه مدرک  س ...

ببین من میخوام برنامه ریزی کنم که همون اول به عنوان نیروی کاری برم. چون تحصیلی و سرمایه گذاری برام سخته. الان تازه تو مرحله جمع اوری اطلاعات هستیم.

فارکس کریپتو البته باید تجربه داشته باشین

اینو همسرم کار کردن.اما میخوام شغلی باشه که مالیات داشته باشه که بشه حق شهروندی گرفت

با رشته زبان که کاری از پیش نمیبرید شما معماری خوندین؟کارکردین تو این زمینه؟بیمه دارین؟ سطح زبان ج ...

من به صورت متفرقه کار کردم. بیمه ندارم