من با یه اکیپی دوستم البته تو اکیپشون نیستم بعد دیروز رفته بودن بیرون به من نگفتن چون من با یکیشون بحثم شده بعد بقیه شون خیییلی از اینی که من باهاش بحثم شده از قبل بدشون میومد همش میومدن پیش من غیبتش رو میکردن ولی دیروز باهم بیرون بودن و شبم خونه اونا مونده بودن حالا استوریشون رو ریپلی کنم بنویسم خوبه که آدم دوستای پایه ای داشته باشه و حالا یه همچین چیزی بنویسم براشون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه از این میسوزم که میان جلو من پشت سرش بدی میگن بعد میرن باهم بیرون و اینا و میدونم به خاطر اینکه من با اون بحثم شده الان کلی پشتم حرف زدن و اون روزی که بحثمون شده رفتارشون باهام عوض شده
باشه پس ریپلی نمیکنم و فقط استوری هاشون رو لایک کرده بودم ولی خیلی آدمای دورو و دو قطبی هستن😒
همون لایک هم از سرشون زیاده والا :)))))))))
هیچوقت هیچوقت هیچوقت از هیچکسی هیچ انتظاری نداشته باشید حتی استغفرالله خدا ....وقتی توقع نداشته باشید ناراحتی هم براتون پیش نمی یاد .زندگی کنید و شاد باشید.........
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........