black_flower مدیر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 عنوان حالم بده😭 | مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 39 پست دستام دارن میلرزن تپش قلب گرفتم😭😭دلم میخواد خودمو راحت کنم😭😭اگر دلم واسه مادرم نمیسوخت اینکارو میکردم😭😭ازش متنفرم😭😭😭 این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗 1401/04/05 | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دانمارکی_خوشمزه عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1823 اره راست میگی😢 الان شمایی که توی تاپیکای قبلم بودید بنطرتون من مقصرم که اون تهدید کرده میره به خان ... اون مقصره.خیلیم بی ادبه و حسود ۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
black_flower مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 اون مقصره.خیلیم بی ادبه و حسود زنگ زد ازم معذرت خواهی کرد گفت همه اون حرفا رو از روی عصبانیت زده😔منم گریم گرفت...گفت هیچکس برام مثل تو نمیشه و توی این یکی دوروز دق کردم از تنهایی این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
دانمارکی_خوشمزه عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1823 زنگ زد ازم معذرت خواهی کرد گفت همه اون حرفا رو از روی عصبانیت زده😔منم گریم گرفت... گفت هیچکس برام ... وا دیوونه ست اینم هاا🤣🤣🤣.بازم خوبه ب اشتباهش پی برده ۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
black_flower مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 وا دیوونه ست اینم هاا🤣🤣🤣.بازم خوبه ب اشتباهش پی برده اصلا خیلی پشیمون بود😂هزار تا قسم خورد😂دیگه منم آشت کردم باهاش این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
دانمارکی_خوشمزه عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1823 اصلا خیلی پشیمون بود😂هزار تا قسم خورد😂دیگه منم آشت کردم باهاش خداروشکر پزشک داروساز نی نی سایت🌹موفق باشی ۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
black_flower مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 خداروشکر پزشک داروساز نی نی سایت🌹موفق باشی عزیزدلید شما😘😍😍😍همچنین ارزوی بهترینا برای خودتون😘😍 این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
دانمارکی_خوشمزه عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1823 عزیزدلید شما😘😍😍😍 همچنین ارزوی بهترینا برای خودتون😘😍 قربونت عزیزم.ی نصیحت از من ک ازتم بزرگترم اینوبدون آدما نون قلبشونو میخورن همیشه بزار همینجوری باشی ۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
black_flower مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 قربونت عزیزم.ی نصیحت از من ک ازتم بزرگترم اینوبدون آدما نون قلبشونو میخورن همیشه بزار همینجوری باشی به روی چشمم آویزه گوشم میکنم اینو😘❤ این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
دانمارکی_خوشمزه عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1823 به روی چشمم آویزه گوشم میکنم اینو😘❤ چشمت بی بلا خانم دکتر🌹 ۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
black_flower مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 چشمت بی بلا خانم دکتر🌹 😢😘❤ این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗