2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 27 پست
دکتر زنان برو... پیش یه دکتر کار بلد...  من یکی از دوستام پیش یه دکتر از اینا که چیزای گیاهی و ...

دکتر زنان که از بس رفتم خسته شدم هر دارویی میدن به من نمیسازه بیماری زمینه ای هم دارم هرچیزی رو نمی تونم بخورم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگرعفونت قارچی داشته باشی بامحلول جوش شیرین رقیق خودتوبشوری خیییلی تاثیرداره ولی بایدنوع عفونتوبدونی 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
خب از کجا میدونی عفونته خارشم ک نداری بوهم نداره شاید ترشحاتته... نزدیک پریودی هم زرده ترشح

قبلا رفتم دکتر گفت عفونته دارو هم زیاد خوردم ولی فقط معدم اذیت میشه گلاب بروت بالا میارم دکترای زیادی هم عوض کردم دیگه خسته شدم 

اهان ممنون عفونت قارچی رنگش چه جوریه ؟

عزیزم فک کنم اگه قارچ باشه سفیدوحالت سفت تروبه اصطلاح میگن پنیری شکل اگه سفیدباشه ولی خیلی معذرت میخوام ابکی عفونت قارچیه اگرم زردرنگو بودارباشه باکتری هست سرچ کنی قشنگ متوجه میشی

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
قبلا رفتم دکتر گفت عفونته دارو هم زیاد خوردم ولی فقط معدم اذیت میشه گلاب بروت بالا میارم دکترای زیاد ...

عنبر نسا خوبه تویه بشقاب بزارش که دستت نسوزه روشنش کن که دودکنه کامل بزار روی زمین یجوربشین بالاش که دودش بخوره ب واژنت ده دیقه بشین تاپاهات خسته میشه یکم سوزش داره ولی طبیعیه زیادم پایین نرو که نسوزی فقط درحدی ک گرماش رو حس کنی.اگه عفونت داشته باشی تاچندساعت بعدش کم کم ازت خارج میشه به صورت همون ترشحات

آهان ممنون😘

فدات