2777
2789
عنوان

عفونت

164 بازدید | 27 پست

سلام خانم ها من عفونت دارم (رحمم عفونت کرده )شنیدم عنبرنسارا دود کنم خوب میشه ولی بلد نیستم چی کار کنم .

عنبر نسارا دود کردم باید بگیرم جلوی اونجا تا دودش بهم بخوره ؟

من باکره هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میگیرن بخاطر خیلی چیزا مثل نشستن توی حمام 

آهان... ولی من تاحالا نداشتم... واقعا کی میشنه کف حموم خدایی!... 

ولی بهتره بری دکتر زنان چون اینکارا خیلی خطرناکه به نظرم... 

خدایی که به شدت کافیست😍... 

استفاده نکنی بهتره ممکنه ببشتربشه چرادکترنمیری

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
آهان... ولی من تاحالا نداشتم... واقعا کی میشنه کف حموم خدایی!...  ولی بهتره بری دکتر زنان چون ...

حالا این کف حمام مثال بود بخاطر خیلی چیزای دیگه هم می‌تونه باشه مثل نوار بهداشتی زیاد بمونه عفونت میاره منم شبا نمی تونن از خواب بیدار شم نوار عوض کنم خواب میمونم 😔

دکتر هم زیاد رفتم دارو میده که چرک خوش کن به من نمیسازه 

حالا این کف حمام مثال بود بخاطر خیلی چیزای دیگه هم می‌تونه باشه مثل نوار بهداشتی زساد بمونه عفونت می ...

دکتر زنان برو... پیش یه دکتر کار بلد... 

من یکی از دوستام پیش یه دکتر از اینا که چیزای گیاهی و اینا دارن آهان اسمشون طب سنتی هاس رفت بعد عفونتش خوب شد... 

پیش اونام برو و تو گوگل بزن و بهتریشنشون و پیدا کن... 

خدایی که به شدت کافیست😍...