2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که یه بار زده بازم میزنه از هول حلیم نیفتی تو دیگه بذار یکی که واقعا لایقته بیاد طرفت نه هر ننه ...

هعی چی بگم 

خیلی کارای عجیب میکنه اما دوستم هم داره نمیدونم چیکارکنم 

زندگی دردقشنگیست ک پایانی ندارد:/
درست تصمیم بگیر گلم هنوز وقت داری خیلی هم داری .عجله نکن دل اون بشکنه بهتر از یه عمر بدبختیه

کاش میتونستم ولش کنم

من ک میگم عجله ندارم اون خیلی عجله داره 

برو مشاوره اصولی تصمیم بگیر عزیزم 

ببین شاید آدم خوبی باشه 

و حس بینتون چیزی باشه ک دیگ نتونی تجربه اش کنی اما بهتره منطقی تصمیم بگیری چون اگ همین دست بلند کردنا تکرار بشه باعث میشه کلی مشکل دیگ بوجود بیاد 

بعد آخه مردی ک عاشق ی نفره مگ می‌تونه بزنتش حتی نمیتونه صداشو بلند کنه 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
برو مشاوره اصولی تصمیم بگیر عزیزم  ببین شاید آدم خوبی باشه  و حس بینتون چیزی باشه ک دیگ ...

اخه نمیتونم میترسم ازش 

همین مشروب خوردنش ممکنه چند سال بعد نظرت عوض بشه راجب مرد زندگیت تو قراره باهاش ی عمر زندگی کنی 

سعی کن کسی رو انتخاب کنی ک بعدا از داشتنش از اینکه پدر بچهات میشه پشیمون نباشی الان وقته همینه ک درست تصمیم بگیری 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
همین مشروب خوردنش ممکنه چند سال بعد نظرت عوض بشه راجب مرد زندگیت تو قراره باهاش ی عمر زندگی کنی  ...

یه چیزایی هست نمیتونم اینجابگم اگ بخوام ولش کنم نمیشه ازیه چیزایی میترسم یه کسایی هم نمیزارن 

اخه نمیتونم میترسم ازش 

اخه دختر تررررس چیه آدم مگ باید از شریک زندگیش بترسه؟داری چیکار می‌کنی با زندگیت فقد چون علاقه داری بهش داری اینهمه مشکل رو بجون میخری ؟ب هیچ عنوان درکت نمیکنم 

خودتو نجات بده برو مشاور اگ نظر اون مثبت بود ک خداروشکر خوشبخت شی وگرنه منی ک الان ۵سالع دارم زندگی میکنم بهت این حرفو میزنم ک بااین وضعیت اگ ادامه بدی ب ی سال نشده کم میاری و جدا میشی 

پس خودتو بدبخت نکن 

یه چیزایی هست نمیتونم اینجابگم اگ بخوام ولش کنم نمیشه ازیه چیزایی میترسم یه کسایی هم نمیزارن 

چی بگم والا ایشالا ک هرچی صلاحته گلم

اخه دختر تررررس چیه آدم مگ باید از شریک زندگیش بترسه؟داری چیکار می‌کنی با زندگیت فقد چون علاقه داری ...

اخه گف اگ بری خودمومیکشم بعدمیشه تقصیرتودیگ خانوادم ولت نمیکنن

اخه گف اگ بری خودمومیکشم بعدمیشه تقصیرتودیگ خانوادم ولت نمیکنن

این بچه بازیا چیه آخه چقد تو ساده ای دختر

چی بگم

راه اشتباه رو نرو 

دوست داشتنت تو این سن با ۱۰ سال دیگه ات فرق می‌کنه هااا 

ی تصمیمی نگیر بعدا نتونی حتی تو روی خانوادت نگاه کنی 

یکم جسور باش ووگرنه تو زندگی ی ذرع ام موفق نمیشی چ با نامزدت چ بی نامزدت