2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست
اخه هم دوسش دارم هم اذیتم میکنه نمیدونم چیکارکنم😔😔

فقط میگم زندگیتو تباه نکن که دو روز دیگه به زندگی بقیه حسرت بخوری.

درسته سنت کمه ولی به نظر من هر آدمی توی این مسائل توان تشخیص خوب و بد رو داره.سعی کن تصمیم درستو بگیری.

و اینکه اگر تصمیم گرفتی احیانا با همین آدم ادامه بدی این مسئله که روت دست بلند میکنه رو برای همیشه حل کنی.ساده بگم قضیه رو زیرسیبیلی رد نکن نگو عیبی نداره.حداقلش باید دوهفته قهر باشی با این آدم😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی نمیدونم چیکارکنم واقعادوستام میگن این پسرخوبیه دوستت هم داره شایددیگ نزنه :/

کسی که یه بار دست بلند میکنه کارشو تکرار میکنه مگه اینکه از همون اول جمع و جورش کنی جرات نکنه دیگه

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
خب اخه همه میگن خوبه فقط چون مشروب میخوره و دست بزن داره میترسم کلا عوض شده ولی دوسش هم دارم

همه گفتن خوبه!!! کجایه این خوبه بیخیالش شو لطفا از الان بزنه تو گوشت بعدا میخاد چیکار کنه

لطفا خواهشا ولش کن بعدا با یه بچه پشیمون میشی

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️