2777
2789
عنوان

امتحان دی ماه بزرگسالان🚫

122 بازدید | 11 پست

بچه ها من یه امتحان از دوازدهم قبول نشدم امسال اقدام کردم امتحان بدم

دی ماه چن روز دیگه باید امتحان بدم امتحانمم نهاییه

میخوام بدونم الان برگه امتحان من با بقیه کسایی ک دفعه اوله دوازدهم دی ماه امتحان میدن یکیه یا فرق میکنه

الان باید شش تا درس بخونم یا دوازده تا کل کتابو؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما با بزرگسالان و کسایی که پارسال و سالای قبل نتونن پاس کنن امتحان میدی،با دوازدهمای دیگه امتحان نمیدی

مثل امتحان خرداد و شهریور،از کل کتاب هست

کدوم درسو امتحان داری؟

منم دارم امتحان میدم

مطمئنی عزیزم؟

بله عزیزم ... من سال چهارم نظام قدیم ریاضی رو شهریور هم افتادم بزرگسالان ثبت نام کردم دی ماه کل کتاب رو امتحان دادم سیستم مدرسه بزرگسالان کل کتاب هستش

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

بله عزیزم ... من سال چهارم نظام قدیم ریاضی رو شهریور هم افتادم بزرگسالان ثبت نام کردم دی ماه کل کتاب ...

سلام عزیزدلم خوبی یه سوال داشتم ازت، امتحان دهم داخلی بزرگسالان و میدونی چه جوریه؟؟ منم واسه یکی دوتا درس که سال دهم تجدید شدم ثبت نام کردم شنبه هم امتحان دارم میخواستم ببینم چه جوری امتحان میگیرن کمک میکنن یا خیلی سختگیری دارن؟

سلام عزیزدلم خوبی یه سوال داشتم ازت، امتحان دهم داخلی بزرگسالان و میدونی چه جوریه؟؟ منم واسه یکی دوت ...

سلام قشنگم ..

تو بزرگسالان فرقی نداره تو امتحان ترم کل کتاب رو امتحان میدی

چه قبلا یه بار افتاده باشی چه اولین بار باشه که اون درس رو برمیداری

سلام قشنگم .. تو بزرگسالان فرقی نداره تو امتحان ترم کل کتاب رو امتحان میدی چه قبلا یه بار افتاده باش ...

میدونم عزیزم میخواستم ببینم مثل مدرسه عادی خیلی سختگیری دارن یا راحت تر میگیرن و کمک میکنن سر امتحان؟؟

میدونم عزیزم میخواستم ببینم مثل مدرسه عادی خیلی سختگیری دارن یا راحت تر میگیرن و کمک میکنن سر امتحان ...

سوالات که از اداره میاد .. همه یکی نیستن ولی تا جای ممکن کمک میکنن دانش آموز پاس کنه