2777
2789
عنوان

بواسیر🤦

1246 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من بیشتر از ی ساله یبوست دارم واصلا برام مهم نبود تا این که ی ماه پیش بود تقریبا که خون دیدم تو توالت . خودمو ک معاینه کردم دیدم اونجام ورم داره ولی مثل این عکسایی که که تو کوگل هست بزرگ میشه ی طرفش ، اونجوری نیس افقط اون قسمتم ورم و التهاب داره .احتمال زیاد ک بو اسیره میخواستم بدونم دراین حد باشه درمان میشه؟؟؟ اکه یبوستمو درست کنم چون میوه و سبزی اصلا نمیخورم و از وقتی که ویتامین سی مصرف میکردم خیلی شدیدتر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نذار یبوست بگیری تمام مقعدت زخم میشه روده هات هم به‌مشکل میخوره کم کم

روزی نیم ساعت پیاده روی یا ورزش کن 

حتما حتما حتما روزی ۲ لیوان خاکشیر و با گلاب و عسل بخور 

۵ تا لیوان آب بخور 

میوه و سبزی سالاد کاهو با لیمو حتما بخور

اجیل و غذا های تند و فلفل ادویه زیاد نخور 

سوپ بیشتر بخور

الو بخارا البالو الان فصلشه بخور

روغن زیتون یا نارگیل روزی ۲  تا قاشق بخور

یه پماد مقعدی برای زخم از داروخانه بخر روزی دوبار بزن 

حتما باید اول یبدستتو درمان کنی. میوه و سبزی  و اب خیلی بخور. اگه جواب نداد از آلو و انجیر خشک خیس کرده و یا اسفرزه میتونی استفاده کنی. برای بواسیر هم یه سری شیاف های گیاهی هست میتونی استفاده کنی. 

از کپسول خوراکی 

یه راهکار دیگه بواسیر هم استفاده خیلی خیلی زیاد( روزی یه بشقاب برنج خوری پر پر ) از تره هست. هم به صورت خوراکی. هم اینکه چرخ کنی و به صورت شیاف استفاده کنی.

خیلی مواظب باش یکشنبه هفته گذشته همراه بیماربودم بیمارستان عمل‌کرده بود.. بعدتخت بغلی‌ماعمل بواسی ...

پس چرااااااااا میگن درد نداره ، لیزری چطوره کسی هست بدونه؟؟؟؟

خدایا زمان زیادی به معجزه ات نمونده ....هر کی خوند بگه امین