2777
2789
عنوان

جایی که بچتونو خیلی دعوا کنند میرین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 111 پست

ای مورد رو نمیدونم ک میرم یانه..ولی پیش اومده ک مهمونی دعوت بودیم همه برادرشوهرااا ک بچم دارن ازدخترمن بزرگترن ولی بدون تعارف گفتم من نمیام بچم اذیت میشه ومنم دوس ندارم توجمع بچمودعوا کنم.ونرفتم..

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی قبل رفتن میتونه بگه بچه رفتیم اونجا شلوغی نکن زشته 

۶ سالشم هس به راحتی میتونه توجیهش کنه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

استارتر حرفی که میزنم منظورم شما نیستی به خودت نگیر💙

خیلی وقت ها والدین فکر می‌کنن بچشون حق داره هرکاری بکنه و جلوشو نمیگیرن. گاهی لازمه کنترلش کنین بخاطر اینکه به مردم ضربه نزنه. گاهی لازمه بگیزین بنشونینش. باهاش صحبت کنین. چشم غره برین بهش ولی هرگز نذارین بگن مادر یا پدر بی مسئولیتش بچه رو تربیت نکرده...

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
ادم باحالیه معلومه😂 من اکه یکی بهم بگه چرت نگو جرش میدم تا فیهاخالدون😂😂

😃حالا من اونو جر نمیدم خودمو چرا.سه روزم گریه میکنم بعدش🤣عههه یعنی اکثرا همینجوری باحاله؟

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
😃حالا من اونو جر نمیدم خودمو چرا.سه روزم گریه میکنم بعدش🤣عههه یعنی اکثرا همینجوری باحاله؟

نه چه کاریه بشینی گریه کنی چیکار دست بنداز دهن بانیشو جر بده معدشو از حلقش بکش بیرون😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چرا بچه من یه سالشه همش میره این ور اون ور همه چیز و بهم میریزه خب نمیشه چیزی گفت بهش اون چرت نگو و ...

شما از اون دسته مادرانی هستید که محکومید به نشستن توی خونه چون هرجا برید بچه آبروریزی به بار میاره😂

ما واقعا بچه های فامیلمون اکثرا خیلی اذیت میکنن پسرعموم وقتی بچه بود با کلید روی صفحه تلویزیونمون خط انداخت دیگه صاحب خونه که گناه نکرده:/

حال ما خوب است اما تو باور نکن
نه چه کاریه بشینی گریه کنی چیکار دست بنداز دهن بانیشو جر بده معدشو از حلقش بکش بیرون😂

عههه  باشه ممنون از راهنماییت مرسی که هستی 😍🤣

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
دقیقا نمیشه که با طناب ببندمش😐 هر حا آدم میره همه توقع دارند بشینع یه حا تکون نخوره اخه مگه میشه

عزیزم بچه ۶ساله رو مدرسه ثبت نام میکنن. یعنی می‌تونه خوب و بد رو تشخیص بده.. تو جمع رفتارش مناسب باشه.  شما میتونی خونه تذکرش بدی.. من نمی‌دونم اونا تا چه حد حساس هستن.. اما اطرافم دیدم که بعضیا خونه خودشون بچه رو کنترل شدید میکنن جای دیگه مشغول صحبت یا کارای مهمونی هستن بچه همه جارو به هم می‌ریزه...  دعوا یه چیره.. تذکر به چیز

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
عههه  باشه ممنون از راهنماییت مرسی که هستی 😍🤣

امتحان کن خوشت اومد مشتری بشو باز راهکار بدم بهت😂😂

آره ندید پدیده مثلا بچه میخواد بره توحیاط میگه درو آروم ببن شیشه می‌شکنه😑😑😑

به خدا بچرو با دخترم سر یه آینه ی پلاستیکی کوچیک دعوا کرد انگار قابش طلا بود😑😐