2777
2789
عنوان

جایی که بچتونو خیلی دعوا کنند میرین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا یعنی چی داد میزنه ؟ بی ادبی میکنه ؟ 

یا نه فقط میگن بشین اروم تر و ازین حرفا ؟

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

اگه بچت اذیت میکنه خدایی تقصیر شماس 

مهمون ما شیشه عسلی و دکور روشو انداخت 

باز هیچی نگفتم ولی اعصابم بهم ریخت واقعا اخه چ وضعشه 

لطفا جایی میرید بچه هاتون مثل خونه خودتون ول نکنید 

اونقد وسایل خونه گروه شده ادم نمیتونه جایگذین کنه

درسته بچه نمیفهمه ولی پدر و مادرش ک میفهمن 

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
بچه هرچقد تربیت کرده باشه باز تحرک داره، مثل ما نیست ک ی گوشه بدون سرو صدا بشینه. 

والا منم بچه بودم ولی وقتی میرفتم خونه کسی خجالت میکشیدم دست به وسایلشون بزنم یا سروصدا کنم 

حال ما خوب است اما تو باور نکن
بچه هرچقد تربیت کرده باشه باز تحرک داره، مثل ما نیست ک ی گوشه بدون سرو صدا بشینه. 

دقیقا نمیشه که با طناب ببندمش😐 هر حا آدم میره همه توقع دارند بشینع یه حا تکون نخوره اخه مگه میشه

مثلا امشب میخواست اینه ی کوچیک رو دیوارو برداره روسری جدیدشو که سرش کرده بود ببینه شوهر عمش گفت بزار ...

او پس فقط راه نمیره خب پس مشکل از شماست نباید اجازه بدی بچت به وسایل دست بزنه

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

عزیزم واقعا این سوال پرسیدن داره هرگز هرگز هرگز من حتی شهرستان بخاطر اینکه پسرم سن بلوغش می‌خوام دیگه نرم چون جو اونجا خیلی بده بچه ها درس نمی‌خونن همش با مامان باباشون دعوا میکنن 

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘
خیلی خوشم اومد از جوابت😃

ادم باحالیه معلومه😂 من اکه یکی بهم بگه چرت نگو جرش میدم تا فیهاخالدون😂😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!