2777
2789
عنوان

جایی که بچتونو خیلی دعوا کنند میرین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 111 پست

من به بچه هایی که خیلی شلوغن کاری ندارم 

ولی وقتی طرف منو داره دعوت میکنه و میدونه بچه دارم باید صبورتر باشه و درک کنه وگرنه کلا دعوت نکنه . بچه دوست من ۲بار اومد خونه مادرم بعد زایمانم خونه رو داشت از جا میکند برای همین من اصلا خونه خودم دعوتش نکردم و حتی وقتی حرفشم میزد میپیچوندم چون پسرش بی نهایت غیرقابل کنترله اعصابم نمیکشه بهش

نه نمیرم. تنهایی هم خونه هیچکس بیش از حد نمیرم چه برسه به اینکه روی خوش هم نبینم و تازه یه بچه هم داشته باشم که هم خودش اذیت بشه هم مردم رو آزار بده هم بهش توهین بشه.

اگه توی آپارتمان هستن همون راه رفتنم واحد پایینی رو اذیت میکنه و شاید بهشون تذکر میدن. شایدم خودشون از سرکار میان و خستن. هرچیزی حدی داره.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با لحن بدی دعواش میکنه من خوشم نمیاد

ببین من دخترم چهارساله س واقعا بی ازاره و ساکت اما من همش حواسم هست باعث نشه بهش حرفی بزنند حتی منزل برادرم که باشه شده خودم مهمونی برام زهر میشه اما چهار چشمی مراقب بچه م هستم بعضی ها واقعا حوصله بچه ندارن  منم ناراحت میشم اما آنطور مواقع گوشی میدمدستش یه بازی کنه که تحرک نداشته باشه 

دیگه آدم نمیتونه با همه دعوا کنه 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

کسی دخترم دعوا کنه دعوا میکنم باهاش هرکی میخاد باشه 

و اینکه دخترم خیلی شیطونه خونه خیلی خراب میکنه ولی مهمونی میرم مواظبشم به چیزای ممنوعه دست نزنه سرشو گرم میکنم

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

یعنی فقط چون میگه نکن و بشین؟هنوز ک بچم بدنیا نیومده ولی امیدوارم انقد بی منطق نشم ک بچم هرکاری کرد بگم فدای سرش بقیه باید قربون صدقشم برن.حالا اگه کسی خیلی غیر معمول بچرو دعوا کنه و دخالت بی جا کنه ادم حق داره دلخور شه و تذکر بده یا اصن نره خونه طرف

اخه میبینم هروقت اینا باهم میشن دخترمن کوچولوعه اینا هی میخان بازی کنن یا اذیتش کنن هم اعصاب خودم به ...

اره کار خوبی میکنی دقیقا کوفت ادم میشه اونجوری مهمونی.میدونی من بهش هم میگم بچه واینمیسه میگه عیب نداره ما از گریه ش کلافه نمیشیم،خب تو نمیشی ولی هم من عصبی میشم هم بچه

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
امتحان کن خوشت اومد مشتری بشو باز راهکار بدم بهت😂😂

حتما🤣🤣

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز