بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام اینی که میگم برای همه پیشنهاد میکنم توهم نذر کن اگر حاجتت روا شد اینو به بقیه بگی،،ذکرامام زمانه و بهش خیلی توصیه شده حتی میتونید سرچ کنید:
یا اللهُ یا محمدُ یا علیُ یا فاطمةُ یا حسنُ و یا حسین، یا صاحب الزمان ادرکنی و لاتُهلِکنی..ا(۳۱۳ باز هدیه به امام زمان)
اینو به هرکی گفتم حتی مامانش در اثر کرونا تو کما بود وقتی اینو بهش گفتم صبحش بهم گفت به هوش اومده...۳۱۳ بار نذر امام زمان کن و همشم زیر لب بخونش.خودمم بارها نتیجه گرفتم حتی مامانم کرونا داشت مدام میخوندم
یکی دیگه هم وقتی نوجوون بودم به ذهنم رسید اما خدایی نتیجه داد و قول دادم اگر حاجت گرفتم رواجش بدم و به اون شخصم گفتم اگر توهم حاجت گرفتی به بقیه اینویاد بده:
وقتی میخوای به امام حسین توسل کنی،بگو یا امام حسین تورو به حضرت علی اصغر و حضرت رقیه و حضرت قاسم و طفلان دشت کربلا فلان حاجتمو بده و تعدادی صلوات براشون نذر کن...حاجت میده
عزیزم دوستم از ذکری که اقای دانشمند توصیه کرده ذکر صراط علی مستقیم....... روزی ١١٠ مرتبه هست سرچ کن کاملشو میاد, حاجت گرفته و میگه گره زندگیش بازتر شده