2789

من پسر ندارم ولی میدونم از همون اول احساس پری و سنگینی زیرشکمت داری

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

علایمم اوایل 

علاقه به خواب گرمی زیاد کمر درد شکم درد شدید فقط حالت تهوع بالا نمیاوردم گلاب به روت خفگی 

الانم ۳۵ هفتمه

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من همشو دارم ولی بعضی وقتا بالام میارم..الان یعنی پسره؟

اگه خدا بخاد پسره 

عزیزم ضربان قلبش چنده؟

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
علایمم اوایل  علاقه به خواب گرمی زیاد کمر درد شکم درد شدید فقط حالت تهوع بالا نمیاوردم گلاب به ...

زنده باشه

من ۱۳هفته ام

۱۲ هفته رفتم غربالگری دکتر گرامی گفت احتمالا دختره

من ۱ دختر دارم دلم میخواد پسرم داشته باشم برام دعا کن

والا بالا نمیارم کلا هم ۱عفته حالت تهوع داشتم به شدت بی اشتها و حساس شدم

اسی ببخشید اینجا سوالمو میپرسم چندتا تاپیک زدم ولی هیچکس نیومد ی جواب بهم بده... دو روز از موعدم گذشته زیردلم یکم درد میگیره و زود خوب میشه ولی پریود نمیشم از علایم کیسته؟؟؟؟

شاید مُردم حواسم نیست🙃

اگه بارداریت متفاوت با تجربه قبلیت سر دخترت نیس پس این یکی ام دختره

دخترت چن سالشه؟

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
زنده باشه من ۱۳هفته ام ۱۲ هفته رفتم غربالگری دکتر گرامی گفت احتمالا دختره من ۱ دختر دارم دلم میخو ...

ابجی سر پسر اولم ان تی گفت احتمالن دختره چن هفته بعد رفتم پسر بودالان این ۱۲ هفته رفتم دکتر سونو میخندید بهم میگفت هنوز اندامش تشکیل نشده تو این هفته ۱۴ هفتگی مشخص میشه 

اسی ببخشید اینجا سوالمو میپرسم چندتا تاپیک زدم ولی هیچکس نیومد ی جواب بهم بده... دو روز از موعدم گذش ...

آخه نمیشه اینطوزی تشخیص داد کیست فقط سونو نشون میده اینم شاید اعلائمش باشه شایدم نه