2789
دکترا ضربان قلب رد کردن من ۶هفته ۱۴۷ ۸هفته ۱۵۷ جنسیت هم نمیدوم قطعی

ای جان ضربان قلبش میگه پسره 

بچه اولم ۱۵۳ دوم ۱۵۸ 

خواهرم ۱۵۸ پسر

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ابجی سر پسر اولم ان تی گفت احتمالن دختره چن هفته بعد رفتم پسر بودالان این ۱۲ هفته رفتم دکتر سونو میخ ...

الهی که خدا به منم ی پسر سالم و صالح بده ۵مرداد تعیین جنسیتم خیلی دلم میخواد دکترم بگه پسره و سالم آخه ۱۳ هفته گفت احتمالا بازم دختره

خدا بچه های شما رو هم حفظ که و خوشیش ببینید

تورو خدا برام دعا کنید

راستی غربالگری کجا رفتید تهرانید؟

۱۶۲ بود..من تهوع صبحگاهیم دارم غروبام همینطور..

علاقت به شرینیجات و چیزای سرد؟یا ترشیجات وچیزای گرم؟

من عاااشق پیاز میشدم سر دوتا پسرام پیاز طبعش گرمه

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
زنده باشه من ۱۳هفته ام ۱۲ هفته رفتم غربالگری دکتر گرامی گفت احتمالا دختره من ۱ دختر دارم دلم میخو ...

بی اشتهایی علاعم اولیه دختر دارا هست ولی باز هم نمیشه گفت دختر داری چون خیلی از کسایی ک پسر هم دارن بی اشتها بودن، شما از بو بدتون نمیاد؟؟ 

خانما من زیاد گشنم میشه.سردردم که دارم.کسی بود اینجوری باشه؟نی نیش چی بود

گشنگی طبیعیه بستگی به اشتهاتم داره سردردم تا ۴ماهگی از اعلائم بارداری گلاب و دارچین قاطی کن بزن رو پیشونیت خوب میشی

الهی که خدا به منم ی پسر سالم و صالح بده ۵مرداد تعیین جنسیتم خیلی دلم میخواد دکترم بگه پسره و سالم آ ...

خدا بچه هاتو حفظ کنه انشاالله هرچی بخای به اذن خدا همون بشه 

اهوازم رفتم دکتر انبیایی 

اتفاقا من عااااشق دخترم ولی خدا صلاحمو میدونه بهم دختر نداد 

سر سونو چنان عر میزدم وقتی میگفتن پسره از بس گریه کردم سردرد گرفتم ولی به خودم اومدم گفتم خداروشکر خدا بهتر از من صلاحمو میدونه ناشکری نکنم...

علاقت به شرینیجات و چیزای سرد؟یا ترشیجات وچیزای گرم؟ من عاااشق پیاز میشدم سر دوتا پسرام پیاز طبعش گ ...

ازبوی پیاز سرخ کرده متنفرم..عاشق سالاد شیرازی بودم دوس ندارم دیگ کلا ازهمه چی بدم میاد گاهی فشارم میافته ترجیح میدم شیرینی بخورم ک حالم بهترشه منظور ازشیرینی چیزای شیرینه مثلا زردالو..یه روز گوجه سبزدوس دارم فردا ازش متنفرم کلا تکلیفم مشخص نیس☹️

گشنگی طبیعیه بستگی به اشتهاتم داره سردردم تا ۴ماهگی از اعلائم بارداری گلاب و دارچین قاطی کن بزن رو پ ...

باشه.من شکمم هم زیاد درد میگیره تخمدانام و کمر م و لگنم. هنوز ۸ هفتمه.طبیعیه؟الان حس میکنم تخمدان راستم پیچ خورده تو شکمم.😁انقدرم عطسه میکنم شکم درد گرفتم.

اگه بارداریت متفاوت با تجربه قبلیت سر دخترت نیس پس این یکی ام دختره دخترت چن سالشه؟

کلا همه چیم فرق داره چون دخترم ۱۵ماهشه همه میگن بدنت ضعیفه و اینکه سر دخترم اصلا بد ویار نبودم الان خیلی بد غذا شدم یعنی کلا اشتها ندارم و بیش هز اندازه حساس

باشه.من شکمم هم زیاد درد میگیره تخمدانام و کمر م و لگنم. هنوز ۸ هفتمه.طبیعیه؟الان حس میکنم تخمدان را ...

حتما به دکترت بگو

تا ۳ماهگی خیلی از این اعلام عادیه

ازبوی پیاز سرخ کرده متنفرم..عاشق سالاد شیرازی بودم دوس ندارم دیگ کلا ازهمه چی بدم میاد گاهی فشارم می ...

😂ولی واقعا غذا خوردن همزیاد ربطی به جنسیت نداره 

سر پسر اولم شوهرم همش لیوان کاکائو میاورد برام عاشق شیرینی بودم سر دومی عاشق ترشیجاتم همش تمشک ولواشک و اینا برام میاره

خدا بچه هاتو حفظ کنه انشاالله هرچی بخای به اذن خدا همون بشه  اهوازم رفتم دکتر انبیایی  ا ...

ممنون عزیزم

وای منم وقتی گفت احتمالا دختره خیلی گریه کردم خیلیاااا بعدش از خودم بدام اومد واقعا متاسفم برای خودم