2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

dlmacvin البته نمی دونم توش سریال یارانی هم داره یا نه 

نب برو تو تلگرام قسمت سرچ رو بزن اونجا بنویس مثلا سریال جیران برات چنتا کانال میاره رو یکی بزن برو توش 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

dlmacvin البته نمی دونم توش سریال یارانی هم داره یا نه  نب برو تو تلگرام قسمت سرچ رو بزن اونجا ...

مرسی عزیزم😘❤️

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
دمت گرم واقعا ❤️😍  یه روز منم پولدار شم قول میدم قانونی نگاه کنم 😘❤️❤️

منم‌پولدار نیستم 😂

اشتراکای ۳ ماهش ۲۵۰ تومنه فک کنم 

آدمای زیادی رو دیدم ک‌ قانونی نگاه میکنن مخصوصا فیلم بازها و کسایی که زیاد تو این مسائل هستن چون که خب براش زحمت کشیده شده و عملا اینطوری مفت داریم نگاه میکنیم 

انشالله شما یه روز یه عاااالمه پولدار شی🤍🕊

منم‌پولدار نیستم 😂 اشتراکای ۳ ماهش ۲۵۰ تومنه فک کنم  آدمای زیادی رو دیدم ک‌ قانونی نگاه میکن ...

مرسی 

ولییی ببینننن 

اشتراکای فیلیمووو خداییی کمر شکنه بیاین قبول کنیم خیلیی گرونه و ادم زورش میاد به خدا 

وگرنه مریض نیستیم که خودشون باعث میشن فک نکنم اشتراک سه ماهش ۲۵۰ تومن  باشه کدوم برنامه رو میگی ؟ 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

منم‌پولدار نیستم 😂 اشتراکای ۳ ماهش ۲۵۰ تومنه فک کنم  آدمای زیادی رو دیدم ک‌ قانونی نگاه میکن ...

ایول👌با این توجیه بعضیا هم که دستشون میرسه می تونن بگن یه روز که خیلی پولدار بشم دیگه اختلاس نمی کنم خخخخخخ

مرسی  ولییی ببینننن  اشتراکای فیلیمووو خداییی کمر شکنه بیاین قبول کنیم خیلیی گرونه و ادم ...

من با خط جدید ک رفتم با تخفیف ۲۵۰ بود فیلیمو 

خب من مدام نمیگیرم 

برا یاغی ک الان درحال پخشه 

دیگ بعدش مجدد نمیگیرم بعضی فیلم ها ارزش دیدن نداره