2777
2789
ایول👌با این توجیه بعضیا هم که دستشون میرسه می تونن بگن یه روز که خیلی پولدار بشم دیگه اختلاس نمی کن ...

نه من کارشون رو تایید نکردم و گفتم ک منم پولدار نیستم و دیدن اون فیلم ها اشکال داره 

آخر آرزوی پولدار شدن براش کردم نه برا اینکه اون موقع با اشتراک ببینه و ... کلی گفتم 

وگرنع بله دیدن این فیلم ها و تکثیرشون بدون اجازه سازنده حرامه و مشکل قانونی داره 

خدایا شکرت که همه حلال و حروم سرشون میشه واقعا 

و اینکه واقعا باعث غرور و افتخارمه که همه دارن قانونی تماشا می کنن امیدوارم شما هم از این حس خوب بی نصیب نباشین 😎

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا شکرت که همه حلال و حروم سرشون میشه واقعا  و اینکه واقعا باعث غرور و افتخارمه که همه دارن ...

من از قید همه استفاده نکردم و آدم های اطرافم رو ک زیاد توی قید و بند فیلم و سریال هستن رو گفتم 

خدایا شکرت که همه حلال و حروم سرشون میشه واقعا  و اینکه واقعا باعث غرور و افتخارمه که همه دارن ...

به نظرم امر به معروف و نهی از منکر شد وگرنه هر کس مسئول اعمال خودشه😋

من از قید همه استفاده نکردم و آدم های اطرافم رو ک زیاد توی قید و بند فیلم و سریال هستن رو گفتم 

خب یه سوال دارم ازت 

فیلمای خارجی می بینی ؟ یا سریالای خارجی ؟ 

به نظرم امر به معروف و نهی از منکر شد وگرنه هر کس مسئول اعمال خودشه😋

واو مرسی خدا ازتون راضی باشه ❤️ 

عزیزم فیلم و سریال خارجی می بینی ؟ 

نه زیاد 

بالاخره می بینی دیگه 

یا مثلا روی لپتاب یا کامپیوترت برنامه افیس نصب می کنی ویندوز میزنی دیگه مگه نه ؟ 

واو مرسی خدا ازتون راضی باشه ❤️  عزیزم فیلم و سریال خارجی می بینی ؟

من اشتراک سایت نماوا و فیلیمو دارم ؛ به نظرم نماوا ارزونتر در میاد ولی تنوّع فیلم های فیلیمو بیشتره ؛ با "اسمارت ویو" موبایل وصل میشم به تلویزیون و از روی صفحه تلویزیون تماشا می کنم :: الانم دارم سریال آمریکایی مردگان متحرّک رو از سایت نماوا تماشا میکنم با دوبله فارسی ، ۱۱ تا فصل داره :: سایت های آوا مووی ، دیجی موویز ، مووی کاتیج هم یه سر بزن 

من اشتراک سایت نماوا و فیلیمو دارم ؛ به نظرم نماوا ارزونتر در میاد ولی تنوّع فیلم های فیلیمو بیشتره ...

میدونین الان باید توی خارج از کشور برای تماشای سریال واکینگ دد باید پول پرداخت میکردین و الان کارتون درس نیس دارین رایگان می بینین ?