منم خیلی ادم رو در بایستیی هستم مثلا کسی چیزی ازم بخواد نمیتونم یا روم نمیشه بهش نه بگم جاریمم پدرمو در اورده گاهگاهی دیگاونقد ناراحتمیشم چند ساعت بی مورد عصبانی میمیونم فقط از دست خانوم
هرچیزی ببینه و نبینه میگه بدش من بدرد منمیخوره بدرد شوهرممیخوره بدرد بچم میخوره بعد چیزی از خودش بخوای میگ من ادم نیستم استفادا کنم
بخدا دیگاونقد به روش های مختلف ن گفتم خودم رومنمیشه جوابشو بدم مثلا شوهرم روسری لباسی چیزی بخره دیگ این پدر منو در میاره میگ بدش من به منم میاد
دیشبی شوهرم ی لباس واسمگرفته بود مشکی خودم قرمزشو دارم گفتماینو واسه چی گرفتی گفت طرحشهم قشنگه هم خیلی بهت میادمگفتم مشکیشم داشته باشی گفتم من اونرنگو دارم دوس ندارم از ی طرح هرچی رنگه داشته باشم خب تو ی طرح دیگمیگرفتی زحمت افتادی اون نایلنو برداشت برد میگفت تو رنگ دیگشو داری بدردت نمیخوره این واسه من گرفته شوخی شوخی میگ برا تو من باز جدی تر پرسیدم چرا گرفتی گفت خب واسه تو گرفتمگفتم ی مدت دیگ بدم بهت اخه تو مغازش قایمکرده بود اخر سرم خانوم بردش میگفت واس من
یا ی بار دوتا ماگ واسه خودمون گرفتم یکیشو برداشت برد گفت فککردمبرا دختر من گرفتی طرح روش نازه بدرد تو نمیخوره
منم خیلی حرص میخورمممم