2777
2789

منم خیلی ادم رو در بایستیی هستم مثلا کسی چیزی ازم بخواد نمیتونم یا روم نمیشه بهش نه بگم جاریمم پدرمو در اورده گاهگاهی دیگ‌اونقد ناراحت‌میشم چند ساعت بی مورد عصبانی میمیونم فقط از دست خانوم

هرچیزی ببینه و نبینه میگه بدش من بدرد من‌میخوره بدرد شوهرم‌میخوره بدرد بچم میخوره بعد چیزی از خودش بخوای میگ من ادم نیستم استفادا کنم

بخدا دیگ‌اونقد به روش های مختلف ن گفتم خودم روم‌نمیشه جوابشو بدم مثلا شوهرم روسری لباسی چیزی بخره دیگ این پدر منو در میاره میگ بدش من به منم میاد

دیشبی شوهرم ی لباس واسم‌گرفته بود مشکی خودم قرمزشو دارم گفتم‌اینو واسه چی گرفتی گفت طرحشهم قشنگه هم خیلی بهت میادم‌گفتم مشکیشم داشته باشی گفتم من اونرنگو دارم دوس ندارم از ی طرح هرچی رنگه داشته باشم خب تو ی طرح دیگ‌میگرفتی زحمت افتادی اون نایلنو برداشت برد میگفت تو رنگ دیگشو داری بدردت نمیخوره این واسه من گرفته شوخی شوخی میگ برا تو من باز جدی تر پرسیدم چرا گرفتی گفت خب واسه تو گرفتم‌گفتم ی مدت دیگ بدم بهت اخه تو مغازش قایم‌کرده بود  اخر سرم خانوم بردش میگفت واس من 

یا ی بار دوتا ماگ واسه خودمون گرفتم یکیشو برداشت برد گفت فک‌کردم‌برا دختر من گرفتی طرح روش نازه بدرد تو نمیخوره

منم خیلی حرص میخورمممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دفعه بگو عزیزم هر چی که باشه به درد شما نمیخوره اتفاقا این یکی اصلا به پوستت نمیاد...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

ببین مقابله به مثل کن چون نه رو این جواب نمیده توهم تو خونش هرچی دیدی بردار بیار 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

چه پر روووووو

اخه چرا برا دخترش بخری

طرحش نازه به دردت نمیخورهههه؟میکفتی خیلیم دوسش دارم

بابا قطع رابطع کن اه😐😐لباسی که شوهرت 

وایییییییی

چه ادمیه رو که نیس بابا

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(
من از شما حرص خوردم راستش  چقدر کوتاه میای آخه

بخدا من خیلی خیلی خجالتی بودم ک اثراتشم مونده ی چیزو ن بگم خودم اونقد ناراحت میشم و عذاب وجدان میگیرم ک نگو بدمم اونقد حرص میخورم ک نگو

بخدا من خیلی خیلی خجالتی بودم ک اثراتشم مونده ی چیزو ن بگم خودم اونقد ناراحت میشم و عذاب وجدان میگیر ...

دختر داری ب خودت ظلم میکنی 

من غریبه اینقدر حرص خوردم فردا روزی این رفتاراشو مرور کنی بدتر حرص میخوریا 

طرف دیده زبون نداری داره میچاپتت