2777
2789
عنوان

بالاخره همسرم گفت بچه میخواد

266 بازدید | 10 پست

اگر تاپیک های قبلم رو بخونید همیشه ناراحت بودم که همسرم بچه نمیخواد ، ما اتقریبا کمتر از سه سال ازدواج کردیم و توی این مدت کلی با هم  راجع به بچه داشتن صحبت کردیم چند وقت پیش دوباره صحبتش شد و همسرم گفت فکرهاش رو‌کرده و بچه میخواد ( همسرم خیلی منطقیه) وقتی بهم گفت جا خوردم و متوجه شدم که این مدت انگار فقط بهانه بچه داشتن رو‌میگرفتم و اصلا دلم نمیخواد بچه داشته باشم ، و وقتی بهش گفتم خیلی تعجب کرد و گفت پس چرا هر ماه میگی من صد در صد بچه میخوام حتی دلیلی نداشتم که چرا قبلا بچه میخواستم و الان نمیخوام. حالا الان احساس میکنم که همسرم دیگه من رو‌ دیگه جدی نمیگیره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داره :/

والا فکر کن ب شما بگه اماده شو میام دنبالت بریم بیرون

بعد کلی وقت بذارید اماده شید بیاد بگه نمیدونم چرا بهت گفتم بریم بیرون ولش کن نمیریم :/

شما از این ب بعد حرفاشو جدی میگیرید؟

کاربر اقا :/

جاش میگفتی منم فکرامو کردم

هنوز به اندازه کافی مسیولیت پذیری و اطلاعات کافی واسه نگهداری و بزرگ کردن یه انسان رو ندارم

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

شوهرت حق داره خب😐❤️ منم بودم دیگه جدی نمیگرفتم وقتی همینطوری بدون فکر قبلی به جیزی اصرار میکنی نتیجش میشه این

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
اگه فکر میکنی بچه نمیخای بچه دار نشو، چون واقعا بچه داری سخته، حوصله فراوون میخاد.  خووووووب فک ...

خب همین دیگه مدام دارم راجع بهش این ور اون ور میخونم و یه مدت هم با روانشناس صحبت کردم اما واقعا نمیدونم میخوام یا نه میترسم از اینکه یه انسان رو به این دنیا بیارم اما از طرفی این حس مادر شدنه رو دوست دارم تجربه کنم کلا با این مدل فکرم بهتر بیخیالش بشم

خب همین دیگه مدام دارم راجع بهش این ور اون ور میخونم و یه مدت هم با روانشناس صحبت کردم اما ...

به نظر منم فعلا دست نگه دار، دو دلی و تردید نداره، وقتی تردید داری بچه دار نشو چون اوضاع پیچیده تر میشه